Γιάννης Σπανός: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη (pics)

Γιάννης Σπανός: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη (pics)

Το τελευταίο «αντίο» είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου, στον Γιάννη Σπανό.

Η κηδεία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, ο οποίος έγραψε τεράστιες επιτυχίες που τραγουδάμε μέχρι σήμερα, πραγματοποιήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Κιάτο.

Στις 13.00 ακριβώς έφτασε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, η σορός του, η οποία μπήκε στον ιερό ναό, υπό το χειροκρότημα του κόσμου, όπου τέθηκε σε προσκύνημα για μια ώρα.

Λίγο μετά τις 15:00, η σορός του Γιάννη Σπανού, συνοδεία της μπάντας του Δήμου που έπαιζε τη μουσική του, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία. Συντετριμμένη η ανιψιά του, Σοφία, ακολουθούσε το αυτοκίνητο που την μετέφερε.

Ο Γιάννης Σπανός, έφυγε από τη ζωή στις 31 Οκτωβρίου 2019, σε ηλικία 85 ετών. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο θάνατός του οφειλόταν σε βαρύ εγκεφαλικό.

Στεφάνια μεταξύ άλλων έχουν στείλει η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδωνη, και ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Στεφάνι έστειλε ο Αλέξης ΤσίπραςΕπίσης ο καλός φίλος του, με τον οποίο θα συνεργαζόταν τον προσεχή χειμώνα, Γιώργος Κατσαρός, η Χαρούλα Αλεξίου, η Τάνια Τσανακλίδου και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες. «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου», αναγράφεται στο στεφάνι που έστειλε η Χαρούλα Αλεξίου.
Το στεφάνι που έστειλε η Χαρούλα ΑλεξίουΠλήθος κόσμου έσπευσε στον ναό να του πει το τελευταίο αντίο.
Σε προσκύνημα τέθηκε η σορός του Γιάννη Σπανού Στεφάνι έστειλαν και ο Μίμης με τη Λουκίλα Πλέσσα.
Το στεφάνι που έστειλε ο Μίμης ΠλέσσαςΑνάμεσα στους καλλιτέχνες που παρευρέθηκαν στην κηδεία του Γιάννη Σπανού, ο Γιώργος Νταλάρας, με τη σύζυγό του, Άννα.
Γιώργος και Άννα ΝταλάραΕκεί και ο Λάκης Παπαδόπουλος με τον μουσικό Παντελή Αμπαζή.
Παντελής Αμπαζής Λάκης ΠαπαδόπουλοςΤο τελευταίο αντίο στον Γιάννη Σπανό, ο οποίος θεωρείται ότι «βάφτισε» το Νέο Κύμα, είπε και ο τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης
Νεκτάριος Σφυράκης




googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ