Γκάζι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο -Πληροφορίες για 3 τραυματίες

Γκάζι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο -Πληροφορίες για 3 τραυματίες

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στις 5:30 τα ξημερώματα το πρωί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, στην οδό Ιάκχου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η άγρια συμπλοκή διαδραματίστηκε έξω από γνωστό κλαμπ της περιοχής.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα μαύρο τζιπ, χωρίς πινακίδες, έστριψε προς την Ιάκχου, στάθμευσε μπροστά από το κλαμπ και οι τουλάχιστον δύο επιβαίνοντες άνοιξαν πυρ πυροβολώντας τουλάχιστον επτά φορές, σε πολύ κοντινή απόσταση, τα τρία άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μπροστά στην είσοδο του καταστήματος.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά αυτή την ώρα τα μαύρο τζιπ, καθώς μέσα από το συγκεκριμένο όχημα φαίνεται πως ο δράστης πυροβόλησε με 9αρι πιστόλι τα τρία άτομα.

Κατά την συμπλοκή τραυματίστηκαν και τρία άτομα, τα οποία- σύμφωνα με πληροφορίες- είναι ημεδαποί, ηλικίας 33, 28 και 24 ετών. Οι δύο από τους τραυματίες είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση και ένας από αυτούς φέρει τραύμα στο κεφάλι από τις σφαίρες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις τραυματίες είχαν έρθει στην Αθήνα από την Κρήτη για μπάτσελορ πάρτι.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Αυτή την ώρα η περιοχή έχει αποκλειστεί από τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι συλλέγουν τους κάλυκες. Παράλληλα αναζητείται το κίνητρο της επίθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά υπήρχε η εικόνα ότι ενδεχομένως στόχος της επίθεσης ήταν το μαγαζί. Ωστόσο, οι αστυνομικοί αναζητούν μέσα από καταθέσεις και μαρτυρίες το αν ήταν στόχος τα τρία συγκεκριμένα άτομα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ