Άγιοι Ανάργυροι-πατέρας 28χρονης: «Χώρισαν και τη ζήλευε, αν μου είχε πει ότι τη χτυπούσε θα τον είχα σκοτώσει»
Η νεαρή κοπέλα που δολοφονήθηκε και ο δράστης πρώην σύντροφός της

Άγιοι Ανάργυροι-πατέρας 28χρονης: «Χώρισαν και τη ζήλευε, αν μου είχε πει ότι τη χτυπούσε θα τον είχα σκοτώσει»

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους, λίγα μέτρα μακριά από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Δράστης ο 39χρονος πρώην σύντροφός της, που το βράδυ της Δευτέρας (1/4) παρακολουθούσε την άτυχη κοπέλα, η οποία είχε σπεύσει στο ΑΤ μαζί με έναν φίλο της για να καταγγείλει τον δράστη που βρισκόταν κάτω από το σπίτι της.

Όταν η κοπέλα βγήκε από το ΑΤ -έχοντας νωρίτερα ζητήσει περιπολικό γιατί φοβόταν να πάει σπίτι μόνη- ο 39χρονος της επιτέθηκε με μαχαίρι και τη σκότωσε με πισώπλατες μαχαιριές. H 28χρονη είχε μηνύσει τον 39χρονο πρώην σύντροφό της για βιαιοπραγία και βιασμό το 2020.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δευτερόλεπτα πριν από το φονικό η 28χρονη τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, με την τηλεφωνήτρια να ακούει τη δολοφονική επίθεση από το τηλέφωνο.

Πατέρας 28χρονης: «Εάν μου είχε πει κάτι, θα τον είχα σκοτώσει»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού που δολοφονήθηκε χθες το βράδυ από τον πρώην σύντροφό της.

«Η κόρη μου τα είχε με αυτό το απόβρασμα, τον τεμπέλη που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του. Τον είχε και τον τάιζε. Χώρισαν δύο μήνες τώρα, και από τη ζήλια του τη σκότωσε. Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ ότι την είχε χτυπήσει, γιατί ήξερε ότι θα πάω να τον βουτήξω και θα τον κάνω ασήκωτο, ενώ μου το είχε πει η μάνα της. Είχε σπουδάσει Παιδαγωγικά, αγαπούσε τα παιδιά. Ήταν άγγελος, δεν πείραξε κανέναν. Τα έχω από μωρά. Από 5-6 ετών, τα έχω μεγαλώσει εγώ επειδή χώρισα με τη γυναίκα μου, αλλά τα παιδιά μείνανε σε εμένα. Εάν μου έλεγε κάτι, θα τον είχα σκοτώσει εγώ».

Τι λέει η γιαγιά της 28χρονης κοπέλας

Στην εκπομπή μίλησε και η γιαγιά της νεαρής κοπέλας. «Δεν μου άρεσε σαν άνθρωπος. Τη χτύπαγε πολλές φορές απ' ό,τι έμαθα. Δεν ξέρω τι έγινε. Μένανε μαζί. Κάπου-κάπου ερχόταν εδώ. Εγώ τα μεγάλωσα και τα δύο. Και το λύκειο εδώ το έβγαλαν. Δεν μπόρεσε να πιάσει δουλειά σε παιδικό σταθμό. Τώρα τελευταία ήρθε για να μείνει εδώ και ξαναέφυγε», είπε μεταξύ άλλων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ