Τραγωδία στη Χαλκιδική: Σπαρακτικές στιγμές, η μητέρα δεν άφηνε από την αγκαλιά της το νεκρό 2 ετών παιδί της

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Σπαρακτικές στιγμές, η μητέρα δεν άφηνε από την αγκαλιά της το νεκρό 2 ετών παιδί της

Ελεύθερος αφέθηκε μετά από απόφαση του εισαγγελέα, ο 38χρονος πατέρας που παρέσυρε με το αγροτικό του την δύο ετών κόρη του στην Χαλκιδική.

Ο πατέρας που είναι σε κατάσταση σοκ, σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού Παλιούρι, άθελά του έβαλε τέλος στη ζωή της κόρης του, η οποία πήγε πίσω από το όχημα του πατέρα της, ο οποίος εκείνη την στιγμή έκανε όπισθεν προκειμένου να πάει στην δουλειά του. Ο 38χρονος, σιδεράς στο επάγγελμα, δεν είχε ορατότητα και μόλις διαπίστωσε πως την χτύπησε, την πήρε και πήγε στο κέντρο υγείας Κασσανδρείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Χαλκιδική: Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση- Τί είπαν οι κάτοικοι στο Παλιούρι

Σύμφωνα με τα όσα λένε γνωστοί των γονιών του 2χρονου κοριτσιού, η μητέρα του σπάραζε και δεν το άφηνε από τα χέρια της, αρνούμενη να δεχτεί πως το παιδί της έφευγε από την ζωή, ενώ ο πατέρας μονολογούσε, προσπαθώντας να καταλάβει πως βρέθηκε το παιδί τους πίσω από το όχημα. «Ηταν η κακιά στιγμή. Είναι πολύ καλή οικογένεια. Πατέρας και κόρη λάτρευαν ο ένας τον άλλον», είπαν περίοικοι στο Star, φανερά συγκινημένοι.

Σήμερα θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού, ενώ θα οριστεί και πραγματογνώμονας για να διαλευκανθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS