Χάος στα διοδια από τη μαζική φυγή των... εκδρομέων - Οι Αθηναίοι δεν κατάλαβαν τίποτα από τα μέτρα

Χάος στα διοδια από τη μαζική φυγή των... εκδρομέων - Οι Αθηναίοι δεν κατάλαβαν τίποτα από τα μέτρα

Το αδιαχώρητο επικρατεί στα διόδια της Αττικής με τους Αθηναίους να φεύγουν για Σαββατοκύριακο παρά τα μέτρα της κυβέρνησης και την σχεδόν… παράκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να μην υπάρξει έξοδος.

Ουσιαστικά η κυβέρνηση εδώ και μέρες φοβάται το ενδεχόμενο πως λόγω της ανευθυνότητας πολλών υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μεταφοράς του κοροναϊού σε μέρη της επαρχίας, όπου είτε δεν έχουν εκδηλωθεί κρούσματα, είτε δεν υπάρχει η δυνατότητα για σωστή ιατρική περίθαλψη πιθανών κρουσμάτων.

Κύμα φυγής και προς τα νησιά

Και δεν είναι μόνο τα διόδια... Τις τελευταίες ημέρες πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να φύγουν από την πρωτεύουσα για τα νησιά! Οι δήμαρχοι με εκκλήσεις τους τόνιζαν ότι δεν πρέπει όσοι έχουν εξοχικά να πάνε στα νησιά για δύο λόγους, αφενός για να μην μεταφέρουν τον κορωνοϊό και αφετέρου γιατί και να χρειάζονταν κάτι δεν θα μπορούσαν να τους το παρέχουν οι τοπικές δομές υγείας και σε περίπτωση που χρειαστεί θα πρέπει να γίνει αεροδιακομιδή. Εκκλήσεις να μην πηγαίνουν επισκέπτες στα νησιά τους είχαν κάνει ο δήμαρχος Σκοπέλου, ο δήμαρχος Αμοργού, αλλά και ο δήμαρχος Σκιάθου.

diodia kosmos koronoios 1diodia kosmos koronoios 2diodia kosmos koronoios 3diodia kosmos koronoios 4

Μόνο όσοι είναι μόνιμοι κάτοικοι θα ταξιδεύουν προς τα νησιά

Οι εκκλήσεις ωστόσο, δεν φαίνεται να εισακούστηκαν, με Ελληνες και ξένους τουρίστες να κατακλύζουν τα νησιά, βλέποντας το κλείσιμο των σχολείων και την τηλεργασία στην οποία υποχρεώθηκαν ως ευκαιρία για απόδραση στη φύση! Ολα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα με απόφαση Πλακιωτάκη, που ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι, να μπορούν να ταξιδεύουν προς τα νησιά μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS