Ιδιοκτήτρια λούνα παρκ: Να με κρεμάσουν αν έχω ευθύνη

Ιδιοκτήτρια λούνα παρκ: Να με κρεμάσουν αν έχω ευθύνη

Επιμένει ότι δεν φέρει ευθύνη για τον θάνατο της 14χρονης Νίνας, η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου.

«Αν υπάρχουν ευθύνες από μέρους μου να με κρεμάσουν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι γνώριζε το θύμα από όταν ήταν μικρό παιδί και πως είναι συγκλονισμένη από όλα όσα συνέβησαν στην επιχείρησή της.

«Την ήξερα από μικρό παιδί. Περιμένω το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για να δω τι ακριβώς συνέβη. Είμαι συγκλονισμένη» τόνισε στο Star. Από την άλλη πλευρά, η οικογένεια της 14χρονης ζήτησε -και πήρε- από τον Δήμο Αλμυρού όλα τα πιστοποιητικά και την αδειοδότηση του λούνα παρκ.

«Παραδώσαμε στον εισαγγελέα ό,τι αφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό. Κατά την άποψή μου τηρούσε τους όρους και τις προϋποθέσεις για να δοθεί η άδεια» σημείωσε από την πλευρά του, ο δήμαρχος Αλμυρού, Ευάγγελος Χατζηκυριάκος.

Κανονικά συνεχίζει να εργάζεται ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού

Η πραγματογνωμοσύνη στο «χαλί» αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα και η εισαγγελία Βόλου θα αποφασίσει αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη για την τραγωδία. Πρώτα όμως θα πρέπει να ολοκληρωθεί το πόρισμα των ειδικών που θα ελέγξουν το μοιραίο παιχνίδι στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Οι τρεις πραγματογνώμονες και ο τεχνικός σύμβουλος της ιδιοκτήτριας που θα πραγματοποιήσουν τον έλεγχο ορίστηκαν μετά από εισαγγελική εντολή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή, ο 27χρονος χειριστής από το Μπαγκλαντές οργώνει την επαρχία με το λούνα παρκ. Χθες ήταν στην εμποροπανήγυρη της Ελασσόνας, με τον δικηγόρο του να δηλώνει πως συνεχίζει κανονικά να εργάζεται, αλλά βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Τον έχει στιγματίσει! Εμένα μου τηλεφωνεί 3,4, 5 φορές ημερησίως. Αισθάνεται πολύ άσχημα. Κι εγώ τον εμψυχώνω» δήλωσε ο δικηγόρος του, Χρήστος Νάστος, στο Star.

Ο πατέρας της 13χρονης, ο οποίος υπέστη έμφραγμα λίγη ώρα μετά τον θάνατο της κόρης του, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS