Τραγωδία στην Ηγουμενίτσα: Το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της 2χρονης που πνίγηκε στα κάγκελα της κούνιας της

Τραγωδία στην Ηγουμενίτσα: Το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της 2χρονης που πνίγηκε στα κάγκελα της κούνιας της

Χθες το απόγευμα βγήκε το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον τραγικό θάνατο του δίχρονου κοριτσιού στην Ηγουμενίτσα που έχασε τη ζωή του όταν εγκλωβίστηκε ανάμεσα στα κάγκελα της κούνιας του.

Οπως είπε ο καθηγητής Θ. Βουγιουκλάκης, «ο θάνατος επήλθε από ασφυκτικό μηχανισμό και χαρακτηρίζεται ως ατύχημα». Μάλιστα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εξέφρασε επιφύλαξη για τις προδιαγραφές ασφαλείας της κούνιας.

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες βυθίζοντας στην θλίψη την τοπική κοινωνία της Ηγουμενίτσας. Πώς έγινε το τραγικό συμβάν στην Ηγουμενίτσα Χθες το πρωί, το 2χρονο κοριτσάκι εντοπίστηκε από τους γονείς τους μέσα στην κούνια του, δίχως τις αισθήσεις. Οι τραγικοί γονείς, εκπαιδευτικοί και οι δύο, μετέφεραν το παιδί στο Τμήμα Επειγόντων όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ήταν ήδη αργά καθώς το ανήλικο είχε ήδη χάσει τη μάχη με τη ζωή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το μοιραίο βράδυ το κοριτσάκι κάποια στιγμή ξύπνησε. Βρήκε άνοιγμα στα κάγκελα και θέλησε να βγει από την κούνια του, καταφέρνοντας να περάσει το κεφαλάκι του. Όπως αποκάλυψε ο ιατροδικαστής στον τηλεοπτικό σταθμό ανάμεσα στα κάγκελα και το στρώμα υπήρχε κενό. Στην προσπάθειά του το παιδάκι να βγει, σφηνώθηκε ανάμεσα στα κάγκελα και το στρώμα με αποτέλεσμα να πάθει ασφυξία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS