Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που τα ΜΑΤ ενημερώνουν το κέντρο ότι δεν θα μεταβούν στο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που τα ΜΑΤ ενημερώνουν το κέντρο ότι δεν θα μεταβούν στο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Ηχητικό ντοκουμέντο όπου μία από τις διμοιρίες των ΜΑΤ ενημερώνει το κέντρο ότι αποφάσισε να μην μεταβεί στο γήπεδο της Λεωφόρου, μετέδωσε το Open.

Οπως ακούγεται από το ηχητικό, η μία από τις 6 διμοιρίες, η 525, ενημερώνει πως αποφάσισε να παραμείνει μεν σε ετοιμότητα, αλλά σε απόσταση από το γήπεδο, σε μία πρωτοφανή απόφαση.

Αιτιολόγησαν την απόφασή τους πως γίνεται πως «ένδειξη σεβασμού στον τραυματία αστυνομικό», με το κέντρο να τους απαντά «καλώς».

Μάλιστα, αμέσως μετά ακολουθούν και οι άλλες πέντε διμοιρίες, ενημερώνοντας πως θα πράξουν το ίδιο.

Η κίνησή τους προκάλεσε την αντίδραση του του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, με αποτέλεσμα να μεταβούν τελικά στο γήπεδο για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα.

Το ηχητικό ντοκουμέντο

«Κέντρο από 525, στα πλαίσια των υπηρεσιακών καθηκόντων μας, αλλά και προς ένδειξη σεβασμού στον τραυματία συνάδελφο, να παραμείνουμε στον κόμβο σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Οταν χρειαστεί να αποκατασταθεί η τάξη πέριξ του γηπέδου, διαβιβάστε μας να μεταβούμε για την αποκατάσταση της τάξης» αναφέρει η διμοιρία, για να πάρει την απάντηση: «καλώς».

Αμέσως μετά παρεμβαίνει η μονάδα 526 και η 511, λέγοντας «ομοίως».

Διετάχθη εσωτερική έρευνα για τα ΜΑΤ

Σε εξέλιξη βρίσκεται εσωτερική έρευνα στην ΕΛ.ΑΣ., με διαταγή του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής, σχετικά με την απόφαση αστυνομικών των ΜΑΤ να μη μεταβούν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η έρευνα πραγματοποιείται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξε το παράπτωμα της άρνησης εκτέλεσης διαταγής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ