Ιωάννινα: ''Ήταν μια πλάκα'' είπαν οι τρεις ανήλικοι για την κακοποίηση συμμαθητή τους - Τι λέει ο δικηγόρος τους

Ιωάννινα: ''Ήταν μια πλάκα'' είπαν οι τρεις ανήλικοι για την κακοποίηση συμμαθητή τους - Τι λέει ο δικηγόρος τους

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη το νέο περιστατικό κακοποίησης ανηλίκου από συμμαθητές του, που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Ιωάννινα. Ειδικότερα, ένας 15χρονος, όπως κατήγγειλε ο πατέρας του στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βαθμό πλημμελήματος, ασκήθηκε σε έναν από τους 3 μαθητές Γυμνασίου του Νοτίου Πηλίου, που συνελήφθησαν για τη σεξουαλική κακοποίηση του συμμαθητή τους. Οι άλλοι δυο κατηγορούνται για συνέργεια και η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 21 Νοεμβρίου 2024 στο Μονομελές δικαστήριο ανηλίκων Βόλου.

Σημειώνεται πως οι τρεις ανήλικοι πέρασαν το κατώφλι του Εισαγγελέα σήμερα, Δευτέρα, λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι και μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι. Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής τους κ. Γ. Σινέλη, οι ανήλικοι ισχυρίστηκαν ότι «ήθελαν να κάνουν πλάκα».

Δήλωση Γ. Σινέλη για την σεξουαλική κακοποίηση μαθητή: "Ήταν μια πλάκα", είπαν οι 3 κατηγορούμενοι

Σοκ στα Ιωάννινα: Τι λέει ο πατέρας του 15χρονου

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του 15χρονου μαθητή κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου, πως ο γιος του έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής (06.04.24), όταν οι μαθητές Β’ και Γ’ Γυμνασίου επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, στα Ιωάννινα, όπου διέμεναν μαζί με συνοδούς και καθηγητές, που συμμετείχαν στην εκδρομή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 15χρονος ενώ κοιμόταν, ξύπνησε από μια έντονη πίεση που αισθάνθηκε από χέρι στον πρωκτό του και είδε δίπλα και πάνω στο κρεβάτι του τον 15χρονο δράστη και μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας τάξης και γελούσαν και αυτοί με τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του θύματος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ