Ηράκλειο: Καταπέλτης η εισαγγελέας για τον 47χρονο προπονητή τάε κβον ντο - Κατηγορείται ότι είχε παρενοχλήσει αθλήτριές του

Ηράκλειο: Καταπέλτης η εισαγγελέας για τον 47χρονο προπονητή τάε κβον ντο - Κατηγορείται ότι είχε παρενοχλήσει αθλήτριές του

Καθοριστική ήταν η χθεσινή ημέρα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου κατά την εκδίκαση της υπόθεσης του 47χρονου προπονητή τάε κβον ντο, ο οποίος φέρεται να είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τις αθλήτριές του. Το δικαστήριο έχει ολοκληρώσει τις εργασίες του μετά τις αγορεύσεις και των συνηγόρων και αναμένεται σύντομα η απόφαση.

Καταπέλτης η εισαγγελέας

Νωρίτερα, η εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή του προπονητή τάε κβον ντο. Η λειτουργός ήταν κατηγορηματική αναφορικά με τα κίνητρα του 47χρονου κατηγορουμένου. Η εισαγγελέας διέκρινε ένα μοτίβο συμπεριφορών με βάση τις καταθέσεις όλων όσοι παρέλασαν από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Διαπίστωσε, δε, αξιολογώντας κάθε καταγγελλόμενη περίπτωση ξεχωριστά, πως ο 47χρονος έκανε προσεκτική και στοχευμένη επιλογή θυμάτων. Έτσι, λοιπόν, πρότεινε την ενοχή του Ιωάννη Γεροντή για τέσσερα από τα οκτώ αποδιδόμενα κακουργήματα και για τέσσερα πλημμελήματα.

«Επέλεγε θύματα που ήξερε ότι δεν θα τον αμφισβητούσαν σε καμία περίπτωση» είπε η εισαγγελέας, θέλοντας να τονίσει την οργάνωση που φέρεται να είχε στο μυαλό του ο κατηγορούμενος, αναφορικά με το ποια παιδιά θα προσεγγίζει και πώς.

Γιατί κατηγορείται ο προπονητής τάε κβον ντο

Θυμίζουμε πως ο προπονητής, μεταξύ άλλων, κατηγορείται πως έκανε σκληρά καψόνια στους αθλητές τους και παράλληλα απαιτούσε από αυτούς να του κάνουν μασάζ, με προσανατολισμό όχι την ανακούφισή του, αλλά τη σεξουαλική του διέγερση. Η εισαγγελέας πάνω στο θέμα του μασάζ σημείωσε πως η «πρόταση» δεν έγινε σε όλους τους αθλητές του, ενώ υπογράμμισε πως δεν ήταν εύκολο για τους ανήλικους αθλητές να βγουν και να μιλήσουν, καθώς αυτό που υπέστησαν το έπαθαν από άνθρωπο τον οποίο εμπιστεύονταν και τον είχαν ψηλά στη συνείδησή τους. Πάντως, η εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση του κατηγορουμένου για το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και το αδίκημα της παρουσίασης πορνογραφικού υλικού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ