Καιρός: Ηλιοφάνεια με μποφόρ στο Αιγαίο - Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός: Ηλιοφάνεια με μποφόρ στο Αιγαίο - Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Ηλιόλουστος θα είναι ο καιρός σήμερα σε όλη την χώρα, με την θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρή άνοδο, που θα φτάνει ως και τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Περιοχές της δυτικής Ελλάδας, οι Κυκλάδες, η Κρήτη, Δωδεκάνησα, αλλά και η Αθήνα θα φτάσουν σε αυτές τις θερμοκρασίες, ωστόσο, τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά και τη νύχτα, θα σημειωθεί και πάλι παγετός στα ηπειρωτικά.

Παράλληλα, οι ισχυροί άνεμοι επιμένουν και σήμερα στο Αιγαίο. Θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί τοπικά 6 μποφόρ στο Ιόνιο, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις έως 7 και πιθανώς στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην κεντρική Μακεδονία μετά το μεσημέρι. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στην κεντρική Μακεδονία τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από -03 (μείον 3) έως 10 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ στρεφόμενοι από το βράδυ σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 16 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά από το μεσημέρι. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6, βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6, από το μεσημέρι βόρειοι βορειοανατολικοί ενισχυόμενοι βαθμιαία σε 6 με 7 και πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Ανεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 7 και πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Στα νότια βορειοδυτικοί 5 με 6, βαθμιαία 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια από το μεσημέρι. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5, γρήγορα βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 και στο Θερμαϊκό πιθανώς 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 10 βαθμούς Κελσίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS