Καιρός: Ερχεται διήμερο κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες

Καιρός: Ερχεται διήμερο κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες

Νέα μεταβολή θα παρατηρηθεί στον καιρό την Κυριακή και την Δευτέρα με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Βαρομετρικό χαμηλό που θα προσεγγίσει τις νότιες περιοχές της χώρας το απόγευμα της θα είναι η αιτία μια νέας μεταβολής του καιρού. Τα κύρια χαρακτηριστικά της επερχόμενης κακοκαιρίας θα είναι οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες, καθώς και η πτώση της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν το μεσημέρι της Κυριακής στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και έως το πρωί της Δευτέρας θα επεκταθούν στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές, στο Ιόνιο, στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο. Λίγες χιονοπτώσεις αναμένονται το πρωί της Δευτέρας στη Δυτική Μακεδονία. Στη συνέχεια τα φαινόμενα θα επηρεάσουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση την Κυριακή και κυρίως τη Δευτέρα, η οποία στα βόρεια ηπειρωτικά θα ξεπεράσει κατά τόπους τους 10 βαθμούς. Η πτώση θα είναι πρόσκαιρη αφού μια νέα μικρή άνοδος αναμένεται από την Τρίτη.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ