Καιρός: Στους 37 βαθμούς το θερμόμετρο - Έρχεται «καυτό» τριήμερο

Καιρός: Στους 37 βαθμούς το θερμόμετρο - Έρχεται «καυτό» τριήμερο

Αίθριος θα είναι και σήμερα ο καιρός με το θερμόμετρο να φτάνει ως τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, για σήμερα αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες, αλλά υπάρχει και μία μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές στα ορεινά της Μακεδονίας, τις απογευματινές ώρες. Εκτός της ζέστης, θα συνεχιστούν και οι ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο όπου θα πνέουν βόρειοι ως 7 μποφόρ, ενώ και στο Ιόνιο θα πνέουν βόρειοι ισχυροί ως 6 μποφόρ.

Από την Παρασκευή μάλιστα αναμένεται περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας, καθώς θα ξεπεράσει κατά τόπους τους 40 βαθμούς, ενώ στην Αττική αναμένονται αντίστοιχες θερμοκρασίες από την Κυριακή.

Η πρόγνωση του καιρού
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ορεινά της Μακεδονίας είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο από το απόγευμα πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 και στα ηπειρωτικά έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 31 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Aίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS