Καλός καιρός με θερμοκρασίες έως 32 βαθμούς

Καλός καιρός με θερμοκρασίες έως 32 βαθμούς

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα, αλλά και στα ορεινά της Πελοποννήσου περιμένουμε την Τρίτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 16 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 28 στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 17 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα σποραδικής καταιγίδας στα ορεινά στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS