Καμένα Βούρλα: Φόρτωσαν... ATM σε καρότσα αγροτικού σε τρία λεπτά!

Καμένα Βούρλα: Φόρτωσαν... ATM σε καρότσα αγροτικού σε τρία λεπτά!

Ενα ακόμη κρούσμα κλοπής σε τραπεζικό ATM καταγράφηκε στην περιοχή των Καμένων Βούρλων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες χρειάστηκαν μόνο τρία λεπτά για να… ξηλώσουν ολόκληρο το ATM. Περίοικοι επισήμαναν ότι είδαν ένα αγροτικό αυτοκίνητο να κάνει όπισθεν με μεγάλη ταχύτητα στο κτήριο των ΕΛΤΑ στο κέντρο της πόλης και να παρασέρνει τη τζαμαρία και το ΑΤΜ. Στο αγροτικό αυτοκίνητο επέβαιναν πέντε άτομα που κατάφεραν να σηκώσουν το ΑΤΜ και να το φορτώσουν στην καρότσα.

Οι δράστες απομακρύνθηκαν με κατεύθυνση την Αθήνα. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο σε μόλις έξι λεπτά, όμως οι κακοποιοί είχαν διαφύγει ήδη με το… ΑΤΜ. Παρά την κινητοποίηση των αστυνομικών μέσα στη νύχτα με μπλόκα που στήθηκαν στην εθνική οδό αλλά και στους παραδρόμους δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με το ATM. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που περιείχε ωστόσο οι πληροφορίες σημειώνουν ότι ήταν πολύ μικρό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ