Το κοκτέιλ 4 ναρκωτικών που πήρε η 16χρονη και την έστειλε στο θάνατο και η αδίστακτη συμμορία -Διάλογοι σοκ

Το κοκτέιλ 4 ναρκωτικών που πήρε η 16χρονη και την έστειλε στο θάνατο και η αδίστακτη συμμορία -Διάλογοι σοκ

Ο οργανισμός της 16χρονης «Μαρκ», όπως την αποκαλούσαν οι φίλοι της, άντεξε 16 μέρες, μετά το «κοκτέιλ» ναρκωτικών ουσιών που της προμήθευσε η σπείρα διακινητών του Βύρωνα.

Η ανήλικη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Τετάρτης στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη το προηγούμενο διάστημα.

Την αναβαθμισμένη κατηγορία της θανατηφόρου σωματικής βλάβης αντιμετωπίζουν τα μέλη της συμμορίας που προμήθευσαν με τις ναρκωτικές ουσίες την άτυχη κοπέλα. Πρόκειται για τον 21χρονο «Γιέγο», τον 18χρονο «Lori», από την Αλβανία και τον 18χρονο «Βασίλη» ή «Αλβανό».

Η μητέρα της 16χρονης, ανέφερε πριν από λίγες μέρες στις Αρχές, «φωτογραφίζοντας» την δράση της επικίνδυνης συμμορίας, ότι χρησιμοποιούσαν την κόρη της για να δοκιμάζουν διάφορες μίξεις ναρκωτικών ουσιών».

Φίλη 16χρονης: «Δεν ξέρω αν ζει, την είδα να βγάζει αίματα και κάτι σαν υγρό από τη μύτη»

Μια φίλη της 16χρονης, που βρισκόταν μαζί της όταν την παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αναφέρει σε μήνυμά της μετά τη μοιραία νύχτα: «Δεν ξέρω αν ζει καν μ….. και απλά την είδα να βγάζει αίματα και κάτι σαν υγρό από τη μύτη».

Το συγκεκριμένο μήνυμα ήταν σε μία από τις επικοινωνίες που καταγράφηκαν στα πλαίσια των ερευνών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, για τον εντοπισμό των ατόμων που βρίσκονταν στο διαμέρισμα του Βύρωνα το βράδυ της 5ης Νοεμβρίου.

Φίλος της ανήλικης που ήταν επίσης μαζί της την ίδια νύχτα, έγραψε σε συνομιλία στο Instagram: «Υπερβολική δόση ηρωίνης και κοκαΐνης έπαθε». Σε άλλο μήνυμα έγραψε: «Και αράξαμε τούμπανα χθες οι δυο μας. Πού να ήξερα ότι θα ήταν η τελευταία φορά;».

Ο διάλογος των δύο φίλων της 16χρονης

Συγκλονιστικός είναι ο διάλογος των δύο φίλων της 16χρονης, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι έχει συμβεί. Στα μηνύματα που αντάλλαξαν αναρωτιούνται αν τα αίματα στη μύτη του κοριτσιού ήταν από κάποιο χτύπημα.

  • Δεν παίζει να την χτύπησε κανείς
  • Αυτό.
  • Πάνω ή κάτω την είδες;
  • Πάνω.
  • Στο κρεβάτι;
  • Στον καναπέ.
  • Όλοι εκεί ήσασταν;
  • Ναι, αλλά εγώ κοιμόμουν μέσα.
  • Άκουσες καμιά φασαρία, τίποτα τέτοιο πριν;
  • Και με ξύπνησαν και την βρήκα έτσι. Όχι.
  • Ή να ήταν κανείς φρικαρισμένος.

Τέλος, ο φίλος της 16χρονης, παρά το γεγονός ότι γνώριζε πως η ανήλικη είχε καταναλώσει διαφορετικές επικίνδυνες ναρκωτικές ουσίες, αναρωτιέται: «Ρε φίλε το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι χτύπησε σε κανένα έπιπλο, λιποθύμησε και απλά έτρεξε πολύ αίμα».

Το «κοκτέιλ» θανάτου

Αυτά είναι τα τέσσερα συστατικά του «κοκτέιλ» ναρκωτικών ουσιών, που κατανάλωσε σε μικρό χρονικό διάστημα η 16χρονη, τα οποία την οδήγησαν στον θάνατο:

  • Το φάρμακο Lyrica, που κοστίζει 1-2 ευρώ το χάπι, κατά της επιληψίας και του άγχους. Σε συνδυασμό με αλκοόλ, κοκαΐνη ή άλλα οπιούχα προκαλεί ένα κύμα ευφορίας.
  • Σίσα, η «κοκαΐνη των φτωχών» από υγρά μπαταρίας αυτοκινήτου και χλωρίνη, που κοστίζει 2-3 ευρώ το γραμμάριο.
  • Ινδική κάνναβη
  • Ηρωίνη

Δεν είχε σφυγμό η 16χρονη μόλις την παρέλαβε το ΕΚΑΒ

Μόλις οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στη διώροφη μονοκατοικία της οδού Επταλόφου στον Βύρωνα, στις 6 Νοεμβρίου, βρήκαν την 16χρονη χωρίς σφυγμό, αναίσθητη και με αιμορραγία στη μύτη.

Φαίνεται πως το κορίτσι πήρε τις ναρκωτικές ουσίες σε δύο διαδοχικές φάσεις, όταν βρισκόταν σε παρέα με την φίλη της και τους ενηλίκους και ανηλίκους διακινητές.

Σύμφωνα με τους διασώστες, η ανήλικη μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν σχεδόν νεκρή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ