Κολωνός: Οργισμένη η αδερφή της 12χρονης με την εισαγγελική πρόταση - «Η μητέρα μας είναι αθώα»

Κολωνός: Οργισμένη η αδερφή της 12χρονης με την εισαγγελική πρόταση - «Η μητέρα μας είναι αθώα»

Με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης τριών κατηγορουμένων στην υπόθεση συνεχίστηκε χθες η δίκη για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρόνης από τον Κολωνό.

Σήμερα αναμένεται να αγορεύσουν οι συνήγοροι υπεράσπισης του 55χρονου βασικού κατηγορούμενου και την Πέμπτη αναμένονται οι αγορεύσεις των συνηγόρων της μητέρας.

Κολωνός: Οργισμένη η αδερφή της 12χρονης με την εισαγγελική πρόταση

Στο μεταξύ, λίγες ημέρες μετά την πρόταση της εισαγγελέως και τη θύελλα αντιδράσεων που αυτή προκάλεσε, η 19χρονη αδερφή της 12χρονης, φανερά οργισμένη για την πρόταση της εισαγγελέως σχετικά με την ενοχή της μητέρας της και την αθώωση του Ηλία Μίχου για το αδίκημα του βιασμού, μίλησε στο Mega.

«Έχω μέσα μου στενοχώρια, οργή και θυμό. Η μαμά μου παραμένει στη φυλακή με θεωρίες συνωμοσίας» τονίζει. «Η εισαγγελέας πρότεινε να αθωωθεί για το βιασμό, ενώ η αδερφή μου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το βιασμό της. Ότι την απείλησε. Ότι της έδειξε τα όπλα που είχε. Αλλά όχι, δεν είναι βιαστής, είναι “ερωτευμένος”. Μιλάμε για έρωτα με 43 χρόνια διαφορά ηλικίας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η 19χρονη.

«Η μητέρα μας είναι αθώα. Όταν έχεις πέντε παιδιά, ναι, συμβαίνει, μπορεί να χάσεις τον έλεγχο. Άνθρωπος είσαι. Αυτό δεν σημαίνει ότι πουλάς το σπλάχνο σου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για τη μητέρα από εμάς» συμπλήρωσε. «Θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη στη μικρή μου, γιατί αποτύχαμε σαν χώρα, σαν Δικαιοσύνη. Συγγνώμη, μικρή μου, που τρως το ένα χαστούκι μετά το άλλο. Που άνοιξες την ψυχή σου, για να πουν ότι από αφέλεια βγήκες στην πορνεία» κατέληξε.

Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος: «Επιστημονικά αβάσιμο»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος - Ένωση Ψυχιάτρων Παιδιών και Εφήβων εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

«Η Εταιρεία μας παρακολουθεί με βαθιά ανησυχία τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού, ειδικά ως προς τα ζητήματα ερμηνείας κι εφαρμογής της νομοθεσίας σχετικά με την προστασία ανήλικων παιδιών από σεξουαλική εκμετάλλευση και βιασμό. Τονίζουμε ότι θεωρούμε ως ηθικά απορριπτέα όσο κι επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί δώδεκα ετών θα μπορούσε να συναινέσει σε σεξουαλική πράξη με ενήλικο. Ελπίζουμε ότι οι θεσμικά υπεύθυνοι θα προστατεύσουν τα κατεξοχήν θύματα της υποθέσεως του Κολωνού, δηλαδή, τα παιδιά, και ότι μέχρι τώρα λάθη και αστοχίες θα διορθωθούν πάραυτα. Η προστασία των παιδιών είναι κατάκτηση της κοινωνίας μας και πρέπει να είναι πρώτιστο μέλημα όλων μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ