Χαρδαλιάς: «Κλείνει» η πλατεία Αγίας Παρασκευής-Αυστηρές συστάσεις στους καταστηματάρχες της επικράτειας

Χαρδαλιάς: «Κλείνει» η πλατεία Αγίας Παρασκευής-Αυστηρές συστάσεις στους καταστηματάρχες της επικράτειας

Τον περιορισμό της κυκλοφορίας και την «περιφρούρηση» από αστυνομικές δυνάμεις της πλατείας της Αγίας Παρασκευής, μετά και από τα χθεσινά γεγονότα με 300 άτομα να επιδίδονται σε πάρτι στην συγκεκριμένη πλατεία, ανακοίνωση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση των συντακτών υγείας για την πορεία του κοροναϊού στη χώρα μας.



Παράλληλα, ο κ. Χαρδαλιάς απεύθυνε αυστηρές προειδοποιήσεις προς τους ιδιοκτήτες καφέ-μπαρ όλης της επικράτειας, ότι θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρούνται τα μέτρα. 

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς η πλατεία του Αγίου Ιωάννη, στην Αγία Παρασκευή δεν θα είναι προσβάσιμη από τις 9 το βράδυ έως τα ξημερώματα μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν χτες με τη συμμετοχή ατόμων που βρισκόταν στο χώρο και είχαν πάρει ποτά από τοπικά καταστήματα.

«Όσα διαδραματίστηκαν χθες και προχθές στην Αγία Παρασκευή παραπέμπουν σε όσους περιφρονούν τις οδηγίες περί αποφυγής συγχρωτισμού. Δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης, αγνοούν τους ειδικούς, αδιαφορούν για τις ευθύνες τους απέναντι στις ευπαθείς ομάδες. Τη Δευτέρα αγνόησαν τις συστάσεις και χθες επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή και θα παραμένει κλειστή από τις εννέα το βράδυ μέχρι τις έξι το πρωί μέχρι νεωτέρας», είπε ο κ. Χαρδαλιάς. 

«Η ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της Τρίτης έκανε ελέγχους σε όλη τη χώρα για περιπτώσεις take away ποτών. Καλούμε τους καταστηματάρχες να συμμορφωθούν στα μέτρα. Η συμπεριφορά τους θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία», ανέφερε επίσης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ