Κοροναϊός: Πρώτος νεκρός στην Ξάνθη- 21 θάνατοι στην Ελλάδα

Κοροναϊός: Πρώτος νεκρός στην Ξάνθη- 21 θάνατοι στην Ελλάδα

Το πρώτο θύμα από τo κοροναϊό μετράει η Ξάνθη, μετά τον θάνατο ηλικιωμένου άνδρα, που είχε διαγνωστεί θετικός στον ιό. Πρόκειται για έναν άνδρα από την περιοχή του Δήμου Μύκης.

«Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, με λύπη ανακοινώνει ότι το ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό covid-19 από τη περιοχή του Δήμου Μύκης, κατέληξε. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου μας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του» αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
Ωστόσο στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται πότε πέθανε ο ασθενής, με τι πληροφόριες να κάνουν λόγο για τον 21 θάνατο από τον κοροναϊό στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του υπουργείου Υγείας καταγράφηκαν 48 νέα κρούσματα,με το συνολικό αιρθμό να αγγίζει τα 743. Πιο αναλυτικά, 134 άτομα νοσηλεύονται, εκ των οποίων το 60% είναι άνδρες, και 45 παραμένουν διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, με μέση ηλικία τα 68 έτη.
Τα περισσότερα επιβεβαιωμένα εξακολουθούν να είναι στην Αθήνα. Η πλειονότητα των πολιτών που νοσηλεύονται έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Μέχρι σήμερα, η χώρα μας μετρά 20 νεκρούς από τη νόσο, δεκαπέντε άνδρες και πέντε γυναίκες με μέση ηλικία τα 75 έτη

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS