Κοροναϊός στην Ελλάδα: Δύο νεκροί σήμερα από Πέλλα και Αλεξανδρούπολη – 55 τα θύματα

Κοροναϊός στην Ελλάδα: Δύο νεκροί σήμερα από Πέλλα και Αλεξανδρούπολη – 55 τα θύματα

Συνολικά 55 νεκρούς από τον κορονοϊό μετρά η Ελλάδα, καθώς το πρωί της Παρασκευής έχασε τη ζωή του ένας 78χρονος στην Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι ένας δεύτερος άνθρωπος έχασε τη ζωή του από κορονοϊό στην περιοχή της Πέλλας, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή.

«Δυστυχώς έχουμε δεύτερο θάνατο από επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Πέλλα. Απεβίωσε o 66χρονος από το Μαυροβούνι. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Το πρώτο θύμα για σήμερα είναι ένας 66χρονος από το Μαυροβούνι Πέλλας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας και είχε υποκείμενο νόσημα.

Να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο θύμα στην περιοχή της Πέλλας, καθώς χθες αφήσει την τελευταία της πνοή μια 78χρονη από το χωριό Φούστανη.

Στην εκπομπή «MEGA Mag» μίλησε ο αντιπεριφεριάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής για την κατάσταση που επικρατεί στη Φούστανη Πέλλας, η οποία βρίσκεται σε πλήρη καραντίνα με απόφαση της κυβέρνησης.

Παράλληλα, στην περιοχή Τριφύλλι, αρνητικό στον ιό βγήκε το ύποπτο κρούσμα για το οποίο διενεργήθηκε έλεγχος.

Η εφοδιαστική αλυσίδα στην περιοχή της Φούστανης λειτουργεί ομαλά, ενώ έχει δοθεί λίστα με τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες στην αστυνομία προκειμένου να είναι σε θέση να συνεχίσουν απρόσκοπτα την εργασία τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ