ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Εισαγόμενα τα 5 από τα 11 κρούσματα -Μόλις 2 στην Αττική και 3 στη Θεσσαλονίκη

Για ακόμα μία ημέρα, τα περισσότερα από τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην Ελλάδα είναι εισαγόμενα. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα 11 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα. Από αυτά τα δύο εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ενώ ακόμη τρία εισαγόμενα κρούσματα εντοπίστηκαν ύστερα από ελέγχους στους οποίους προσήλθαν αυτοβούλως οι ασθενείς.

 

Από τα 6 υπόλοιπα κρούσματα, τα τρία εντοπίστηκαν στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης και δύο ακόμα στην Αττική. Τα νούμερα στις δύο μεγάλες περιοχές της χώρας παραμένουν χαμηλά μετά από μια άνοδο που πραγματοποίησαν πριν από μερικές ημέρες.

Τέλος, ένα ακόμα κρούσμα εντοπίστηκε στην Κάρπαθο.

Κορωνοϊός: Πού εντοπίστηκαν τα 11 νέα κρούσματα

Αναλυτικότερα:

δύο κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας,
τρία εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο,
τρία κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης,
δύο κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Αττικής,
ένα στην περιφερειακή ενότητα Καρπάθου.


Στην Πάτρα ο 195ος θάνατος

Επίσης, όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ένας άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή εξαιτίας του κορωνοϊού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 68χρονο, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έπασχε από υποκείμενο νόσημα. Πλέον, μετά τον θάνατο του 68χρονου στις 15:45 σήμερα, οι νεκροί στην Ελλάδα από την πανδημία του κορωνοϊού ανέρχονται στους 195.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

symmaxia

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS