Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του 33χρονου Κρητικού -Ψάχνουν το γκρι τζιπ οι Αρχές, τι εκτιμούν

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του 33χρονου Κρητικού -Ψάχνουν το γκρι τζιπ οι Αρχές, τι εκτιμούν

Ψάχνει για το γκρι τζιπ η ΕΛΑΣ-Ο 33χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση χθες

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο Γεννηματάς νοσηλεύεται ο 33χρονος Κρητικός, ο ένας εκ των τριών χθες που δέχθηκαν πυρά από αγνώστους άνδρες στο Γκάζι.

Ο 33χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση χθες, με το που έφθασε το νοσοκομείο και έκτοτε νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με τους γιατρούς, σύμφωνα με το Mega, να κρίνουν ότι η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη αλλά σταθερή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αν χρειαστεί θα μπει εκ νέου στο χειρουργείο.

Ο 29χρονος αδελφός του και ο 28χρονος φίλος τους που επίσης δέχθηκαν πυρά από τους άγνωστες δράστες, νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου. Ο ένας εκ των δύο μάλιστα κατάφερε να δώσει χθες μια πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς.

Στο πλευρό τους βρίσκονται οι φίλοι τους, που βρίσκονταν μαζί τους χθες το ξημέρωμα όταν συνέβη τα πραγματικά αδιανόητο περιστατικό και οι οποίοι σάστισαν μπροστά σε όλα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια τους. «Μιλούσαμε έντονα όπως μιλάμε εμείς οι Κρητικοί μεταξύ μας και ξαφνικά έγινε όλο αυτό», φέρεται να είπε ένας από την παρέα θέλοντας να περιγράψει το πόσο απίστευτο και χωρίς καμία αφορμή ήταν όλο αυτό που συνέβη χθες.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται και οι γονείς των τριών νεαρών ανδρών. Ο 33χρονος που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών.

Ψάχνει για το γκρι τζιπ η ΕΛΑΣ

Εντωμεταξύ, στην ΕΛΑΣ αναμένουν την βαλλιστική προκειμένου να διαπιστώσουν αν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλη εγκληματική ενέργεια, ενώ σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες στο ρούχο ενός εκ των θυμάτων έχει βρεθεί DNA του δράστη, το οποίο όμως είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να ταυτοποιηθεί.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ με βάση τον τρόπο που κινήθηκαν οι δράστες, εκτιμούν ότι πρόκειται για άτομα του κοινού ποινικού δικαίου, ενδεχομένως ανθρώπους της νύχτας που έχουν εμπλακεί και στο παρελθόν σε εγκληματικές ενέργειες, πιθανόν και δολοφονίες.

Με βάση τα βίντεο από τις κάμερες της περιοχής, τις καταθέσεις, τις μαρτυρίες και τα στοιχεία που έχουν συλλέξει θα επιχειρήσουν να φθάσουν στους δράστες της πρωτοφανούς αυτής επίθεσης.

Οι Κρητικοί επέστρεφαν από διασκέδαση -είχαν έρθει για μπάτσελορ στην Αθήνα- και στις 7 το πρωί περπατούσαν τρώγοντας στα στενά στο Γκάζι και όπως ισχυρίζονται μιλώντας μεταξύ τους δυνατά. Εκείνη την ώρα περνούσε το γκρι τζιπ από το οποίο κατέβηκαν οι δύο άνδρες ζητώντας το λόγο από τους Κρητικούς. Στο βίντεο φαίνεται ο ένας εκ των τριών να συνομιλεί μαζί τους και ένας άλλος Κρητικός να κάνει κινήσεις σαν να λέει να λήξει το συμβάν. Είναι εκείνος που τρώει το χαστούκι από έναν από τους δράστες, χαστούκι το οποίο αντεπέδωσε και υπήρξε αναβρασμός με τον δράστη να σηκώνει το πιστόλι και να πυροβολεί τα τρία παιδιά στο κεφάλι. Οι φίλοι τους στέκονται αμήχανοι, αδυνατώντας να πιστέψουν όλο αυτό το σκηνικό που έχει εκτυλιχθεί μπροστά τους.

Εξαιρετικά σημαντικές κρίνονται και οι μαρτυρίες των θυμάτων, όπως και των υπολοίπων Κρητικών της παρέας. Οι ίδιοι μέχρι στιγμής φέρονται να υποστηρίζουν ότι δεν είχαν συναντηθεί ξανά με τους δράστες κατά τη διάρκεια της νύχτας μέσα σε κάποιο κλαμπ ή μαγαζί από αυτά που επισκέφθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ