Κρήτη: Σοκ από τον θάνατο του 33χρονου από ναυτική φωτοβολίδα -Πώς έγινε το μοιραίο, δύο συλλήψεις

Κρήτη: Σοκ από τον θάνατο του 33χρονου από ναυτική φωτοβολίδα -Πώς έγινε το μοιραίο, δύο συλλήψεις

Τα αίτια πίσω από την τραγωδία με θύμα έναν 33χρονο άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από ναυτική φωτοβολίδα ψάχνουν οι αρχές του Αγίου Νικολάου, στην Κρήτη.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του creta24.gr, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (15/3) σε πεζόδρομο της πόλης, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η ναυτική φωτοβολίδα, που σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, θέλησε να πυροδοτήσει ο 33χρονος, εξερράγη πάνω στο σώμα του.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για το περιστατικό στην Κρήτη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άνδρας διασκέδαζε μαζί με την σύντροφό του και δύο φίλους του. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και ένας εκ των δύο παρέδωσε στις αρχές τόσο την φωτοβολίδα που εξερράγη πάνω στον φίλο του, όσο και την υπόλοιπη παρτίδα που φέρεται να είχε προμηθευτεί, οι οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχε φωτοβολίδες που είχαν λήξει.

Έτσι πέραν του σεναρίου του κακού χειρισμού, οι αστυνομικοί εξετάζουν και το ενδεχόμενο η φωτοβολίδα που εξερράγη να ήταν επίσης ληγμένη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ότι η παρέα των νεαρών είχε πυροδοτήσει περίπου 20 φωτοβολίδες πριν γίνει το μοιραίο. Αστυνομικοί μάλιστα περισυνέλλεξαν από τον χώρο 10 πυροδοτημένες φωτοβολίδες.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο

Ο 33χρονος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, είχε υποστεί πολύ σοβαρά τραύματα και παρά την μάχη που έδωσαν οι γιατροί δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα είχε και παλαιότερα ατύχημα με κροτίδα, από το οποίο μάλιστα είχε χάσει μέρος των άκρων του.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ