Κρήτη: «Τέλος» στα κινητά βάζει διευθυντής σχολείου στο Ηράκλειο - «Προσπαθούμε να περιοριστεί η χρήση τους μέσα στην τάξη ή στα διαλείμματα»

Κρήτη: «Τέλος» στα κινητά βάζει διευθυντής σχολείου στο Ηράκλειο - «Προσπαθούμε να περιοριστεί η χρήση τους μέσα στην τάξη ή στα διαλείμματα»

«Τέλος» στα smartphones κινητά τηλέφωνα μέσα στο σχολείο αποφάσισε να βάλει ο διευθυντής ενός Γυμνασίου σχολείου, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ειδικότερα, ο διευθυντής του 6ου Γυμνασίου στο Ηράκλειο της Κρήτης, Μιχάλης Σφυράκης, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα, για την αλόγιστη χρήση των smartphones κινητών από τους μαθητές απαγορεύοντας τη χρήση τους στο σχολείο. Σε αυτή την προσπάθεια ο διευθυντής καλεί γονείς και κηδεμόνες να συνεργαστούν, ώστε να μπει ένα τέλος σε μία σειρά από προβλήματα και παρενέργειες.

Ο κ. Σφυράκης μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» για την συγκεκριμένη απόφαση που εφαρμόστηκε στο σχολείο.

«Αυτό που προσπαθούμε είναι να περιοριστεί η χρήση των κινητών μέσα στην τάξη ή στα διαλείμματα. Το καινούργιο αυτή την φορά είναι ότι συνειδητοποιήσαμε καθηγητές και μαθητές ότι ξεχωριστά δεν μπορούμε να επιβληθούμε στα παιδιά κι έτσι ήρθαμε σε μία συνεργασία» είπε αρχικά.

Στην συνέχεια, ο διευθυντής εξήγησε ότι η χρήση απλών συσκευών κινητών θα επιτρέπεται στους μαθητές.

«Κάθε χρόνο βλέπουμε ότι τα παιδιά είναι όλο και πιο εξαρτημένα από τα κινητά τους», υπογράμμισε ο κ. Σφυράκης και κάλεσε τους γονείς να εμπιστευτούν τους καθηγητές σε αυτή την απόφασή τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ