Κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών: Προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή έλαβαν οι δύο νέοι συλληφθέντες

Κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών: Προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή έλαβαν οι δύο νέοι συλληφθέντες

Πρόκειται για έναν 55χρονο και έναν 36χρονο, που κατηγορούνται για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την προσεχή Παρασκευή ζήτησαν και έλαβαν οι δύο νέοι συλληφθέντες για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια.

Πρόκειται για έναν 55χρονο και έναν 36χρονο, που κατηγορούνται για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας που προωθούσε στην πορνεία ανήλικα κορίτσια, ηλικίας από 15 έως 17 ετών.

Συνολικά έχουν συλληφθεί έξι άτομα, ενώ «εγκέφαλος» του κυκλώματος φέρεται να είναι μια 25χρονη. Οι τέσσερις που συνελήφθησαν αρχικά οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή, ενώ χθες το απόγευμα συνελήφθησαν δύο ακόμα άτομα με εντάλματα που ίσχυαν σε βάρος τους.

Κύκλωμα μαστροπείας: Το χρονικό της υπόθεσης

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από τη μεγαλύτερη αδελφή μίας από τις επτά ανήλικες που εκμεταλλευόταν το κύκλωμα μαστροπείας. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Οκτώβριο η 22χρονη καταγγέλλουσα ανέφερε στις Αρχές ότι κατόπιν ελέγχου που διενήργησε στο κινητό τηλέφωνο της 16χρονης -τότε- αδερφής της, εξαιτίας συχνών εξόδων της από το σπίτι τους, και μάλιστα βραδινές ώρες, διαπίστωσε συνομιλίες της στα social media με έναν άντρα, ο οποίος της πρότεινε συνάντηση για ερωτική συνεύρεση, έναντι αμοιβής, σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό, στην οποία, όπως προέκυψε από νεότερες συνομιλίες τους, όντως πήγε, συνοδευόμενη από φίλη της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η 25χρονη «εγκέφαλος» του κυκλώματος, ιδίως από το καλοκαίρι του 2023 και έπειτα, έχοντας αναπτύξει φιλική σχέση με τουλάχιστον επτά ανήλικες 15-17 ετών, τις διευκόλυνε στην εύρεση «πελατών» για πληρωμένες ερωτικές συναντήσεις, εξωθώντας τα κορίτσια στην πορνεία και μέσω του κυκλώματος ενός οδηγού ταξί και άλλων μελών του κυκλώματος τις οδηγούσαν σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, όπου γίνοταν τα ραντεβού.

Οι ανήλικες εισέπραταν 200-400 ευρώ για τα ερωτικά ραντεβού και η 25χρονη απαιτούσε από αυτές 50-100 ευρώ ως αμοιβή. Επίσης, κάποιοι από τους «πελάτες», οι οποίοι συνευρίσκονταν με τις ανήλικες, σε συνεννόηση με την 25χρονη, παρείχαν ως αμοιβή σε αυτές, αντί χρημάτων, ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κοκαΐνη, προς χρήση, καθώς, σύμφωνα με την καταγγελία της αδελφής του ενός από τα θύματα, η 25χρονη είχε εθίσει στα ναρκωτικά τα κορίτσια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ