Παραλίγο τραγωδία στη Λαμία - Επεσε μαρκίζα κτιρίου δίπλα σε 20χρονο

Παραλίγο τραγωδία στη Λαμία - Επεσε μαρκίζα κτιρίου δίπλα σε 20χρονο

Παραλίγο τραγωδία στο κέντρο της Λαμίας όταν τμήμα μαρκίζας κτιρίου έπεσε από ψηλά, δίπλα σε έναν 20χρονο που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας. Οι σοβάδες από την μαρκίζα έπεσαν σε ώρα αιχμής, γύρω στις 6:30' το απόγευμα της Παρασκευής, με τα καταστήματα ανοιχτά σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Χατζοπούλου, στην πάνω πλευρά της πλατείας.
Φτηνά τη γλίτωσε ένας 20χρονος από μαρκίζα που έπεσε από κτίριο στο κέντρο της Λαμίας

Τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες

Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport ένας 20χρονος, που περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο, γλίτωσε στο τσακ, αφού η μαρκίζα που κατέρρευσε «έσκασε» ακριβώς δίπλα του.

«Από θαύμα γλίτωσε το παιδί. Ήταν πολύ τυχερός ο νεαρός όπως και όλοι μας που κυκλοφορούμε εδώ. Υπάρχουν και άλλα ετοιμόρροπα κομμάτια τα οποία πρέπει να ξηλωθούν άμεσα για να μην θρηνήσουμε θύματα. Απ' ό,τι γνωρίζω οι ιδιοκτήτες του κτιρίου έχουν ενημερωθεί και πρέπει να ενεργήσουν πριν γίνει κανένα κακό….», είπε ένας από τους επαγγελματίες της πλατείας. Στο σημείο έφτασε μετά από λίγο η αστυνομία, η οποία τοποθέτησε κορδέλες.
Οι κορδέλες που έβαλε η αστυνομία στο σημείο όπου έπεσε η μαρκίζα

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS