Λαμία: Επιτέθηκαν σε οδηγό λεωφορείου επειδή ζήτησε να πληρώσουν εισιτήριο και να βάλουν μάσκα

Λαμία: Επιτέθηκαν σε οδηγό λεωφορείου επειδή ζήτησε να πληρώσουν εισιτήριο και να βάλουν μάσκα

Δύο επεισόδια ανάμεσα σε επιβάτες και οδηγούς λεωφορείων σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες.

Και στα δύο περιστατικά, οι Ρομά επιβάτες φέρονται να αντέδρασαν με βίαια ξεσπάσματα ότι οδηγοί λεωφορείων τους ζήτησαν να βάλουν μάσκα ή να ακυρώσουν εισιτήριο, όπως μεταδίδει o ιστότοπος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του site πριν λίγες ημέρες νεαρός Ρομά στην Ανθήλη άρχισε να ρίχνει κλωτσιές και μπουνιές στο αστικό λεωφορείο όταν ο οδηγός του ζήτησε να φορέσει μάσκα.

Σήμερα στην πλατεία Πάρκου επιτέθηκαν στον οδηγό όταν τους ζήτησε να ακυρώσουν εισιτήριο όπως και οι άλλοι επιβάτες και φυσικά να φορέσουν μάσκα. Τότε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν. Επίσης του έσπασαν το κινητό, ενώ χτυπούσαν και το προστατευτικό plexiglass του οδηγού.

Δείτε τι ειπε ο ίδιος ο οδηγός και αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport:

«Δεν έχουμε κάτι με τους Ρομά οι οποίοι είναι σωστοί όπως όλοι οι επιβάτες με τις μάσκες τους, τα εισιτήριά τους τους ή τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών που έχουν προμηθευτεί. Και σας πληροφορώ ότι οι περισσότεροι Ρομά είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους. Υπάρχουν όμως κάποιοι οι οποίοι είναι λίγοι αλλά δημιουργούν σοβαρότατο πρόβλημα στους συναδέλφους οδηγούς και τους επιβάτες. Σκεφτόμαστε ακόμη και την διακοπή των δρομολογίων σε ορισμένες περιοχές εάν δεν λυθεί το πρόβλημα....» , λέει ο πρόεδρος των Αστικών συγκοινωνιών Λαμίας Νίκος Γούλας στο LamiaReport.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS