Λασίθι: Προσπαθούσε να ανάψει τη φωτοβολίδα και έσκασε -«Του καρφώθηκε στα πλευρά», λέει φίλος του 33χρονου

Λασίθι: Προσπαθούσε να ανάψει τη φωτοβολίδα και έσκασε -«Του καρφώθηκε στα πλευρά», λέει φίλος του 33χρονου

Θλίψη επικρατεί στο Λασίθι, μετά την είδηση θανάτου του 33χρονου Μανώλη από ναυτική φωτοβολίδα.

Ο 33χρονος μαζί με φίλους του διασκέδαζαν στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου, συμμετέχοντας στις καρναβαλικές εκδηλώσεις, όταν άναψαν ναυτικές φωτοβολίδες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο 33χρονος προσπαθούσε να πυροδοτήσει τη ναυτική φωτοβολίδα, η οποία δεν άναβε. Κάποια στιγμή αυτή άναψε και έπεσε στην κοιλιακή του χώρα.

O 33χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να το κρατήσουν στη ζωή. Ο νεαρός δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή εξαιτίας ακατάσχετης αιμορραγίας.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Χειρουργικής του νοσοκομείου, Νίκος Μουδατσάκης, ο άτυχος άνδρας «οδηγήθηκε στο χειρουργείο με εκσεσημασμένη αιμορραγία, έπαθε ανακοπή, έγινε προσπάθεια από μας πάνω από ώρα, όμως, δεν τα κατάφερε».

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, οι αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση 10 φωτοβολίδων, εκ των οποίων ορισμένες ήταν ληγμένες.

Οι αρχές συνέλαβαν τους δύο φίλους του 33χρονου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

«Έφυγε ένα τμήμα και του καρφώθηκε στα πλευρά», είπε οικογενειακός φίλος του 33χρονου

«Είχε ανάψει, την κρατούσε στο χέρι και τη στριφογύριζε και κάποια στιγμή εξερράγη και έφυγε ένα τμήμα και του καρφώθηκε στα πλευρά. Το παιδί είχε χτυπηθεί στο συκώτι. Δεν πρόλαβε να πει τίποτα», περιέγραψε οικογενειακός φίλος του 33χρονου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του

«Ο γιος μου ήταν ακριβώς δίπλα του.Ήταν παρέα με τον Μανώλη, είναι φίλοι είναι αδελφικοί φίλοι. Όταν άκουσε την έκρηξη θεώρησε ότι αυτός έχει χτυπηθεί, φανταστείτε ότι εμείς ακούσαμε τον κρότο σε απόσταση 300 μέτρων!», πρόσθεσε.

Λασίθι: Την Τετάρτη η κηδεία του 33χρονου Μανώλη

Συγγενείς και φίλοι θα που τ τον 33χρονο Μανώλη. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτης στις 15:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας, στον Άγιο Νικόλαο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ