Μακεδονικά προϊόντα: Με σύνθημα «Macedonia. The Greek Great Land» και σήμα το κεφαλαίο «Μ» - Οι τελευταίες πληροφορίες

Μακεδονικά προϊόντα: Με σύνθημα «Macedonia. The Greek Great Land» και σήμα το κεφαλαίο «Μ» - Οι τελευταίες πληροφορίες

Σήμερα, θα παρουσιαστεί το σήμα για τα μακεδονικά προϊόντα, το οποίο και τα συνοδεύει στις διεθνείς αγορές

Η παρουσίαση του εμπορικού σήματος των μακεδονικών προϊόντων θα πραγματοποιηθεί σε συνέντευξη Τύπου, όπου και θα γνωστοποιηθούν το λογότυπο και το μήνυμά τους. Το «παρών» θα δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα θέσει το ζήτημα της πιστής εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών ως προς τα μακεδονικά προϊόντα στον Ζόραν Ζάεφ, με τον οποίο θα συναντηθεί το απόγευμα της Πέμπτης.

Τα τρία χαρακτηριστικά του σήματος των μακεδονικών προϊόντων

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, voria, τρία θα είναι τα χαρακτηριστικά του σήματος-σφραγίδας. Οπως υπογραμμίζεται το τελικό σήμα που βρίσκεται υπό διαμόρφωση μέχρι την τελευταία στιγμή, πιθανότατα θα έχει τα ακόλουθα τρία χαρακτηριστικά:

Ενα μεγάλο γράμμα «Μ» θα υπάρχει στο κέντρο. Πρόκειται για ένα γράμμα που υπάρχει σε όλες οι γλώσσες και που όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ του voria, η χώρα μας δεν επιθυμεί να χαρίσει στα Σκόπια. Η αρχική πρόταση του ΣΕΒΕ ήθελε ένα μικρό «μ», το οποίο όμως, είναι παγκόσμιο σύμβολο των μαθηματικών. Το κεφαλαίο γράμμα, ωστόσο, πλεονεκτεί καθώς είναι γενικότερο και πιο αναγνωρίσιμο.

Το σύνθημα φέρεται να είναι «Macedonia. The Greek Great Land», το οποίο επικράτησε της αρχικής πρότασης «Macedonia. The Divine Great Land». Εδώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ρόλο έπαιξε η Google, καθώς η λέξη Greek παραπέμπει στην Ελλάδα και τους Ελληνες σε όλο τον κόσμο. Το τρίτο χαρακτηριστικό του σήματος αναμένεται να είναι το άσπρο και το μπλε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS