Μαθήματα αυτοάμυνας για εφοριακούς - Πώς θα αποφεύγουν τις επιθέσεις

Μαθήματα αυτοάμυνας για εφοριακούς - Πώς θα αποφεύγουν τις επιθέσεις

Την ώρα που οι επιθέσεις που δέχονται οι εφοριακοί γίνονται σταδιακά μέρος της εργασίας τους, η ΑΑΔΕ ανακοινώνει -για μια ακόμη χρονιά- την έναρξη προγράμματος Φυσικής Κατάστασης και Αυτοάμυνας για όλους τους υπαλλήλους της.

Οπως ενημερώνει στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή, το πρόγραμμα προπονήσεων αναμένεται να ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου και οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται δωρεάν κάθε Τετάρτη, στις 17:30, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, στο Ελληνικό.

Ερχονται ποινές και πρόστιμα σε όσους επιτίθενται

Την ίδια ώρα, οι επιθέσεις σε εφοριακούς έχουν προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό και στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, πλην της ΑΑΔΕ.

Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες έρχονται πρόστιμα και ποινές σε όσους... τολμηρούς βιαιοπραγήσουν σε βάρος των εκλεκτών. Τόσο το περιστατικό στην Κερκίνη Σερρών, όπου οι εφοριακοί κατήγγειλαν επίθεση από 40- 50 καλεσμένους σε γαμήλιο γλέντι, όσο και το κάταγμα στο χέρι του ελεγκτή στη Μαγνησία, αλλά και η διάσειση του εφοριακού στις Σέρρες είναι μερικές από τις περιπτώσεις που ξεχείλισαν το ποτήρι.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS