Μαυροειδάκος: Το θέμα με τους μπαχαλάκηδες στα Εξάρχεια θα τελειώσει

Μαυροειδάκος: Το θέμα με τους μπαχαλάκηδες στα Εξάρχεια θα τελειώσει

Το ζήτημα με τους μπαχαλάκηδες στα Εξάρχεια θα τελειώσει, τόνισε ο γ.γ. των Ειδικών Φρουρών Σταύρος Μαυροειδάκος.

«Δε σταματάει το σχέδιο Χρυσοχοΐδη, είναι συγκεκριμένη η εντολή, το θέμα με τους μπαχαλάκηδες στα Εξάρχεια θα τελειώσει», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας «γι' αυτό βλέπετε καθημερινά και επιχειρήσεις για τα ναρκωτικά, βλέπετε ακόμη και επιχειρήσεις της τροχαίας».

Ο κ. Μαυροειδάκος επισήμανε τη διαφορά που παρατηρεί στα Εξάρχεια, υποστηρίζοντας ότι πλέον υπάρχουν αστυνομικοί και τροχονομικοί έλεγχοι. «Εγώ ήμουν δέκα - έντεκα χρόνια στο αστυνομικό τμήμα στα Εξάρχεια και δεν είδα ποτέ τροχονόμο. Τώρα γίνονται και αστυνομικοί και τροχονομικοί έλεγχοι επί της Στουρνάρη όπου υπήρχε ασυδοσία - γίνονται έλεγχοι ακόμη και για το παρκάρισμα», είπε.

Σχετικά με τα εκκενωμένα από καταληψίες κτίρια των Εξαρχείων, ο γ.γ. των Ειδικών Φρουρών τόνισε πως «γίνονται επιτηρήσεις σε πολλές καταλήψεις, αλλά δεν είναι δυνατόν να υπάρχει έξω από την κάθε μία και από μια διμοιρία».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ