Σοκ: Μαζί σκότωσαν την Γεωργία ο σύντροφος και ο φίλος του -Της έστησαν παγίδα μέσα στο σπίτι

Σοκ: Μαζί σκότωσαν την Γεωργία ο σύντροφος και ο φίλος του -Της έστησαν παγίδα μέσα στο σπίτι

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ όλα δείχνουν ότι στο έγκλημα εμπλέκονται και οι δύο συλληφθέντες.

Ο φίλος έχει ομολογήσει την εμπλοκή του όχι όμως και ο σύντροφος της Γεωργίας ο οποίος επιμένει να αρνείται κάθε εμπλοκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την προανάκριση προέκυψε ότι την 1η Ιανουαρίου στις 22:00 το βράδυ η άτυχη γυναίκα αποχώρησε από την εργασίας της και μετέβη μαζί με τον σύντροφό της στο σπίτι του. Αυτά που ακολούθσαν είναι σοκαριστικά καθώς σύντροφος και φίλος φέρεται να είχαν προσυνεννοηθεί για τη δολοφονία της.

Πώς έγινε το έγκλημα-σοκ με θύμα την 41χρονη Γεωργία

Εισερχόμενοι στο διαμέρισμα η 41χρονη γυναίκα φέρεται να δέχθηκε ξαφνική επίθεση από τον φίλο του συντρόφου της.Αφού την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, ο σύντροφός της φέρεται να της έδεσε τα χέρια με χειροπέδες και ακολούθως να της έκλεισε το στόμα με ταινία. Αμέσως μετά, όπως προκύπτει από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., την μετέφεραν στο κρεβάτι του υπνοδωματίου, όπου της κατάφεραν πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι στην τραχηλική χώρα.

Όπως υπογραμμίζουν αρμόδιες αστυνομικές πηγές το στυγερό έγκλημα με θύμα την 41χρονη έγκυο διαπράχθηκε κατόπιν οργανωμένου σχεδίου.

Την έβαλαν σε μπαούλο και την εγκατέλειψαν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αμέσως μετά έβαλαν μαζί τη σορό της άτυχης κοπέλας σε μπαούλο και με το αυτοκίνητο του φίλου του συντρόφου της την οδήγησαν στην ερημική τοποθεσία όπου άφησαν το άψυχο σώμα της. Σημειώνεται ότι το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής, όπως υπέδειξε ο φίλος του συντρόφου της.

Επιχείρησαν να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές

Κατόπιν, γύρισαν στον τόπο του εγκλήματος, όπου προσπάθησαν να καταστρέψουν τα ίχνη του καθαρίζοντας το διαμέρισμα από πειστήρια, τα οποία και πέταξαν σε διάφορα σημεία στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμαριάς. Πρόκειται για ρούχα, προσωπικά αντικείμενα της 41χρονης γυναίκας, καθώς και το στρώμα του κρεβατιού πάνω στο οποίο δολοφονήθηκε η άτυχη Γεωργία.

Μάλιστα, προκειμένου να παραπλανήσουν τις αστυνομικές Αρχές μετά το έγκλημα τοποθέτησαν άλλο στρώμα στο κρεβάτι, ενώ αφαίρεσαν και από την 41χρονη το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ. Σημειώνεται ότι πάνω στο στρώμα που βρέθηκε πεταμένο σε περιοχή της Καλαμαριάς βρέθηκαν ίχνη αίματος του θύματος.

Η ομολογία

Το μεσημέρι της Δευτέρας (8/1) οι δύο δράστες προσήλθαν στις Αρχές, όπου ο φίλους του 39χρονου συντρόφου της άτυχης Γεωργίας κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του από τις Αρχές «έσπασε» και ομολόγησε τη συμμετοχή του στη δολοφονία. Μετά από υπόδειξή του, αστυνομικοί το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετέβησαν στην ερημική τοποθεσία που είχαν εγκαταλείψει την 41χρονη και μετά από έρευνες εντοπίστηκε η σορός της.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ