Μεσολόγγι - Αθηνά Παπαχρήστου: Είπα στον πρωθυπουργό να πάρει και την Κυρία του να έρθει να πιούμε καφέ κι ας είναι φτωχικό το σπίτι μου

Μεσολόγγι - Αθηνά Παπαχρήστου: Είπα στον πρωθυπουργό να πάρει και την Κυρία του να έρθει να πιούμε καφέ κι ας είναι φτωχικό το σπίτι μου

Η σύνταξη της γιαγιάς, που ήταν αγρότισσα είναι 400 ευρώ, λέει όμως πως δεν τη νοιάζει, γιατί κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό της.

Ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο αξίας 65.000 ευρώ προστέθηκε στο ΕΚΑΒ του Μεσολογγίου και αποτελεί δωρεά της ηλικιωμένης κυρίας Αθηνάς Παπαχρήστου, η οποία αφού ταλαιπωρήθηκε για χρόνια, αποφάσισε να κάνει μια τεράστια προσφορά στο τοπικό νοσοκομείο με όσες οικονομίες είχε.

Η κυρία Αθηνά που ξάφνιασε, συγκίνησε και ενέπνευσε το πανελλήνιο μίλησε στον ΑΝΤ1 για το όνειρο της ζωής της και τους λόγους που την οδήγησαν στην δωρεά αλλά και τη συνομιλία που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Με συνεχάρη και μου είπε ότι όταν θα έρθει στο Μεσολόγγι θα έρθει να με συναντήσει και του είπα να πάρει και την Κυρία του να έρθει να πιούμε καφέ κι ας είναι φτωχικό το σπίτι μου, δέχεται πολλούς», περιέγραψε τη συνομιλία της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η συνταξιούχος που συγκίνησε το πανελλήνιο.

Φτωχικό μα πάντα γεμάτο αγάπη είναι το σπίτι της 84χρονης που είχε υποσχεθεί στον άνδρα της, ο οποίος δεν ζει πια ότι, θα δωρίσει στους κάτοικους της πόλης ένα ασθενοφόρο, καθώς εκείνοι είχαν ταλαιπωρηθεί πολύ στο παρελθόν.

«Γκάπα γκούπα, χάλασε λέει. Δούλευα μια ζωή, είχα και ένα χωραφάκι, το πούλησα αφού δεν είχα οικογένεια και συμπλήρωσα τα χρήματα», είπε η Αθηνά Παπαχρήστου, με την οποία επικοινώνησε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Η διοικήτρια του Νοσοκομείο Μεσολογγίου, Ελένη Φιλοππουπούλου δήλωσε πως, «τέτοιες ενέργειες μας ξαφνιάζουν ευχάριστα και είναι σπάνιες», είπε και συμπλήρωσε πως, «δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι θέλει να κάνει κάτι τέτοιο».

Ο όρος της ήταν το ασθενοφόρο να καλύπτει αποκλειστικά το Μεσολόγγι και το νοσοκομείο δίνει ανάσα, όχι μόνο στους κάτοικους αλλά και στους διασωστές.

Η σύνταξη της γιαγιάς, που ήταν αγρότισσα είναι 400 ευρώ, λέει όμως πως δεν τη νοιάζει, γιατί κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό της.

Το πρωί του Σαββάτου, η κ. Αθηνά μίλησε στην εκπομπή "Στούντιο με Θέα" του ΑΝΤ1 και για την επικοινωνία που είχαν μαζί της ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ σχολίασε σκωπτικά το ενδεχόμενο, όπως ζητούν πολλοί πολίτες, να της επιστραφούν από το Κράτος τα χρήματα που έδωσε, καθώς ειναι ευθύνη του Δημοσίου η ύπαρξη επαρκούς αριθμού ασθενοφόρων ανά την Ελλάδα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ