Μπορώ να παρκάρω δωρεάν στο αεροδρόμιο; -Πόσο χρόνο δικαιούμαι

Μπορώ να παρκάρω δωρεάν στο αεροδρόμιο; -Πόσο χρόνο δικαιούμαι

Η πρόσβαση των οχημάτων στις περιοχές των Αναχωρήσεων και Αφίξεων στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας άλλαξε, με τους οδηγούς να αποκτούν της δυνατότητα ολιγόλεπτης δωρεάν στάθμευσης.

Τέλος στο κυκλοφοριακό κομφούζιο και στην άναρχη στάθμευση επιχειρεί να βάλει το νέο σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης των οχημάτων στις περιοχές Αναχωρήσεων και Αφίξεων στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας.

Οι παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν με σκοπό τη βελτίωση της άνεσης και της ασφάλειας, επιτρέποντας στα οχήματα να προσεγγίζουν και να σταθμεύουν στις συγκεκριμένες περιοχές για 10 λεπτά απολύτως δωρεάν.

Σύμφωνα με μελέτες, ο χρόνος αυτός θεωρείται επαρκής και είναι αντίστοιχος με το χρόνο που διατίθεται σε πολλά ευρωπαϊκά αεροδρόμια.

Σε ημερήσια βάση, κάθε όχημα διαθέτει δύο δωρεάν διελεύσεις ενώ κάθε μία από τις επόμενες έχει κόστος 5 ευρώ. Το ίδιο ποσό θα καλείται να πληρώνει αν το όχημα παραμείνει στις συγκεκριμένες περιοχές από 10 έως 20 λεπτά, ενώ στη συνέχεια η χρέωση γίνεται ανά λεπτό με κόστος 1 ευρω.

Η μέγιστη διάρκεια παραμονής ενός οχήματος στις περιοχές των Αναχωρήσεων και των Αφίξεων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τη μία ώρα.

Κατά την είσοδο του οχήματος στις συγκεκριμένες περιοχές, αναγνωρίζεται η πινακίδα του οχήματος και σε περίπτωση που υπερβεί τον δωρεάν χρόνο πραγματοποιείται η ανάλογη χρέωση στην έξοδο του χώρου αποβίβασης και επιβίβασης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ