Νέα Μανωλάδα: Μητέρα και κόρη περιγράφουν όσα βίωσαν στα χέρια του ληστή-βιαστή

Νέα Μανωλάδα: Μητέρα και κόρη περιγράφουν όσα βίωσαν στα χέρια του ληστή-βιαστή

Σοκαρισμένες παραμένουν μια 76χρονη γυναίκα και η 53χρονη κόρη της από τα όσα βίωσαν στα χέρια ενός 35χρονου ληστή-βιαστή στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.

Ολα συνέβησαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, 9 Φεβρουαρίου. Ο Αλβανός δράστης μπήκε στο σπίτι , χτύπησε τις δύο γυναίκες και στη συνεχεία κλείδωσε τη μητέρα στην τουαλέτα και σε δεύτερο χρόνο βίασε την 53χρονη κόρη.

«Με έδεσε σε μια καρέκλα, μου έκλεισε το στόμα», λέει η 53χρονη
«Μπήκε μέσα αυτό το τέρας. Πήγα να βάλω ένα κούτσουρο στη φωτιά και να κλείσω την πόρτα. Δεν πρόλαβα. Μπήκε μέσα, χτύπησε κλωτσιά και με πέταξε σε μια σόμπα. Μετά με έδεσε σε μια καρέκλα, μου έκλεισε το στόμα και κλείδωσε τη μητέρα μου στο μπάνιο. Ζήσαμε δραματικές στιγμές», περιέγραψε στην κάμερα του ilialive η 53χρονη γυναίκα που λίγο αργότερα έπεσε θύμα βιασμού.

«Ακολούθησαν πολύ δραματικά πράγματα, τα έσπασε όλα. Μου έριχνε κλωτσιές, μου τραβούσε τα μαλλιά. Κάποια στιγμή τόλμησα να ανοίξω τα παράθυρα κι εκεί θύμωσε πολύ και με πέταξε κάτω. Του είπα είμαι άρρωστη, έχω κάνει χειρουργεία. Τι να καταλάβει το κτήνος. Αφήστε, δραματική η κατάσταση, ο Αγιος Χαράλαμπος με γλύτωσε», συμπλήρωσε συγκλονισμένη από το συμβάν η 53χρονη.

Βγήκαν από το σπίτι για περισσότερα χρήματα από γείτονες
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην προσπάθειά του να διαφύγει με μεγαλύτερη λεία ο δράστης ζήτησε από την 53χρονη να βρει χρήματα από την γειτονιά. Αμέσως οι δυο τους πήγαν σε γειτονικά σπίτια ώστε να ζητήσουν χρήματα. Μάλιστα υπήρξε και κάποιος που έδωσε 100 ευρώ.

Οι γείτονες είδαν την 53χρονη αναστατωμένη αλλά εκείνη δεν τους είπε τι της συμβαίνει. Οταν αργότερα ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί δεν ειδοποίησε στους γείτονες η 53χρονη είπε ότι ο δράστης την προειδοποίησε ότι «έχει βάλει βόμβα στη μάνα της και αν μιλήσει θα την ανατίναζε».

Οταν ο δράστης και η 53χρονος επέστρεψαν στο σπίτι, τότε η παθούσα βιάστηκε από τον 35χρονο σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ