Ο άνθρωπος που κατήγγειλε τον γιατρό «μαϊμού» εξηγεί πώς τον ανακάλυψε

Ο άνθρωπος που κατήγγειλε τον γιατρό «μαϊμού» εξηγεί πώς τον ανακάλυψε

Ο άνθρωπος που κατήγγειλε τον μαϊμού- γιατρό μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για το πώς τον ανακάλυψαν.

Όπως εξήγησε ο κ. Παπαγιανόπουλος, γιατρός στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, όταν ένας εξωτερικός συνεργάτης πηγαίνει να συνεργαστεί με την κλινική ζητούνται συγκεκριμένα έγγραφα, μεταξύ των οποίων και ο τίτλος σπουδών του Ιατρικού συλλόγου. Ο γιατρός- μαϊμόυ (τρεις ασθενείς του οποίου έχασαν τη ζωή τους), όταν χρειάστηκε να συνεργαστεί με την κλινική τους είπε ότι τα χαρτιά θα τα φέρει αργότερα η σύζυγός του.

Τότε έφυγε και επέστρεψε μετά από ένα χρόνο και κατά την διάρκεια μια ξενάγησης που του γινόταν μαζί με μία ομάδα άλλων γιατρών παρατήρησαν πως δεν φόρεσε τα γάντια του όπως τα φοράνε οι γιατροί ενώ στις ιατρικές απαντήσεις έκανε λάθος. «Τον καταγγείλαμε μετά 15 ημέρες γιατί θέλαμε να το διασταυρώσουμε» εξήγησε.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση του ιατρικού λειτουργήματος και απάτη δήλωνε τουλάχιστον από το 2016 διακεκριμένος γιατρός από την Ελβετία. Έπειθε ασθενείς με ανίατες ασθένειες να του εμπιστευθούν τη θεραπεία τους, αποσπώντας χρήματα από τις οικογένειές τους. Η συνήθης θεραπεία που πρότεινε είχε διάρκεια 5 μηνών και τα βότανα τα προμηθευόταν από συγκεκριμένο κατάστημα στο Πήλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ζητούσε από τα υποψήφια θύματά του να υποβληθούν σε εξετάσεις (μαγνητική-αξονική τομογραφία) σε συγκεκριμένα διαγνωστικά κέντρα και τους εξέταζε σε ιδιωτικά ιατρεία κλινικών, χωρίς να υπάρχει εξαρτημένη σχέση εργασίας με τη μεσολάβηση-συναίνεση ιατρών των κλινικών. Κατά καιρούς, εμφανιζόταν ως συνοδός ασθενών είτε σε χώρους ιδιωτικών ιατρείων, είτε σε άλλους χώρους, όπως καφετέριες και ξενοδοχεία.

Ο 47χρονος «μαϊμού» γιατρός αναλάμβανε τον συντονισμό χειρουργικών επεμβάσεων σε ιδιωτικές κλινικές και ήταν παρών κατά την εισαγωγή των ασθενών κατά τις επισκέψεις της ομάδας των γιατρών και κατά το εξιτήριο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS