Οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω: Η τελευταία λογομαχία, τα εννέα παιδιά και το τραπέζι που δεν έγινε

Οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω: Η τελευταία λογομαχία, τα εννέα παιδιά και το τραπέζι που δεν έγινε

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στη Μηλέα Ζαχάρως από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες αργά το βράδυ, όταν πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Οι αστυνομικές Αρχές πλέον διεξάγουν έρευνες προκειμένου να εξακριβωθεί τι έκανε τον 86χρονο να τραβήξει την σκανδάλη σε βάρος του 45χρονου γιου του.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η αρχή για το αιματηρό περιστατικό στη Μηλέα Ζαχάρως έγινε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ. Ο 86χρονος και ο γιος του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, διαπληκτίστηκαν έντονα για πολλοστή φορά, ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, αυτή έμελλε να είναι η τελευταία. Ο 86χρονος, τον οποίο οι κάτοικοι της περιοχής χαρακτηρίζουν «σκληρό άνθρωπο», σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον γιο του στα σκαλιά που οδηγούσαν στο σπίτι του και στη συνέχεια επέστρεψε στο ισόγειο όπου έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση βρήκαν ένα σημείωμα, το οποίο είναι πιθανό να προσφέρει απαντήσεις για την οικογενειακή τραγωδία.

Τραγωδία στη Ζαχάρω: Το τραπέζι που δεν πρόλαβε να γίνει
Ο 86χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στη Μηλέα και είχε εννέα παιδιά, ενώ η σύζυγός του απεβίωσε πριν από χρόνια. Ο μικρότερος γιος του είχε κατέβει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ζαχάρως και έμενε είτε με τον πατέρα στο χωριό είτε στον Πύργο.

Ο 45χρονος τη Δευτέρα είχε προγραμματίσει να πάει στον Πύργο προκειμένου να συναντήσει τα αδέρφια του και να φάνε όλοι μαζί τα ψάρια που ο ίδιος είχε ψαρέψει. Ωστόσο, πριν κατέβει στον Πύργο πήρε την απόφαση να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του· μια συνάντηση που οδήγησε στην οικογενειακή τραγωδία.

Πλέον οι Αρχές αναζητούν απαντήσεις για την οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω, ενώ κομβικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει ο λόγος των προστριβών μεταξύ του συνταξιούχου εκπαιδευτικού και του 45χρονου γιου του.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
Gla 2024 03 19 09.17.18

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 19|03|24 14:49

Nέα Mercedes-Benz GLA ... Upper Class [test]

 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS