Παραιτήθηκε ο "εκλεκτός" του Λαφαζάνη, Σ. Τσοτσορός από ΕΛΠΕ, ΕΚΟ και Ελληνικά Καύσιμα - Λόγω αύξησης κατά 110.000 ευρώ του μισθού του

tsotsoros elpe

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία βυθίζεται στην ανασφάλεια και η χώρα να βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο από το ευρώ, ο νεοδιορισθείς από την κυβέρνηση Πρόεδρος των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ) Στάθης Τσοτσορός προχώρησε σε μία απόφαση-πρόκληση για τα συγκεκριμένα χρονικά δεδομένα αφού, προχώρησε σε την αύξηση των ετήσιων αποδοχών του κατά 110.000 ευρώ.

Η αύξηση οφειλόταν σύμφωνα με τις εκ των υστέρων διευκρινίσεις που δόθηκαν στο γεγονός ότι ο κ. Τσοσορός είχε εκτελεστικά καθήκοντα ως πρόεδρος σε αντίθεση με τον προηγούμενο πρόεδρο Γ. Παπαθανασίου. Επίσης εκτελούσε χρέη εκτελεστικού προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στις εταιρείες ΕΚΟ και Ελληνικά καύσιμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ελληνικών Πετρελαίων για το θέμα αναφέρει:

Ο πρόεδρος των ΕΛΠΕ κ. Στάθης Τσοτσορός, με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την αμοιβή του, ανακοινώνει ότι παραιτήθηκε από τα εκτελεστικά του καθήκοντα στις εταιρείες ΕΛΠΕ, ΕΚΟ και ΕΚ και από τις σχετικές αποδοχές που είχε εγκρίνει η ΓΣ των μετόχων της 25-6-2015.

Παραμένει στο ΔΣ ως μη εκτελεστικός πρόεδρος. Σημειώνει ότι οι αποδοχές στελεχών και εργαζομένων στα ΕΛΠΕ είναι από χρόνια καθορισμένες βάσει οργανογραμμάτων και εκτελουμένων καθηκόντων. Με βάση αυτές τις αρχές είχε οριστεί η προηγούμενη αμοιβή του ως εκτελεστικού προέδρου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS