Πάτρα: Μητέρα τριών παιδιών απολύθηκε μόλις γύρισε από άδεια - Σκέφτηκε την αυτοκτονία

Πάτρα: Μητέρα τριών παιδιών απολύθηκε μόλις γύρισε από άδεια - Σκέφτηκε την αυτοκτονία

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην Πάτρα, με αφορμή την είδηση ότι μια μητέρα τριών παιδιών απολύθηκε από τη δουλειά της και βρίσκονταν στα άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η 50χρονη γυναίκα από την Πάτρα, πριν μερικές ημέρες απολύθηκε από την εργασία της μετά από 10 χρόνια. Οπως αναφέρει το patrastimes, η γυναίκα εργαζόταν χωρίς να λαμβάνει άδειες και ρεπό που δικαιούταν με αποτέλεσμα να αισθανθεί πλήρη εξάντληση. Αφού απευθύνθηκε σε γιατρούς έλαβε 15νθήμερη άδεια για να επανακτήσει τις δυνάμεις της. Οταν επέστρεψε, ο εργοδότης της και παιδικός της φίλος την απέλυσε.

Σύμφωνα με το patrastimes, η γυναίκα, μετά την απόλυσή της, φέρεται να είδε ως μοναδική επιλογή την αυτοκτονία. Οπως σημειώνει το δημοσίευμα, οι κόρες της και οι συνδικαλιστές ενημερώθηκαν για την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση και την απέτρεψαν σχεδόν την τελευταία στιγμή. Πλέον, η 50χρονη βρίσκεται υπό την επίβλεψη στελεχών του Εργατικού Κέντρου μέχρι να ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ. Την ίδια ώρα, υπάρχουν πολλές καταγγελίες πως επιχειρήσεις στην Πάτρα αρνούνται να δώσουν άδεια και ρεπό στους εργαζόμενούς τους, απειλώντας τους μάλιστα με απόλυση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ