Σοκ στην Πέλλα: 15χρονος «νταής» έσβησε τσιγάρο στο μάγουλο συμμαθητή του-Είχαν επιχειρήσει και να τον πνίξουν!

Σοκ στην Πέλλα: 15χρονος «νταής» έσβησε τσιγάρο στο μάγουλο συμμαθητή του-Είχαν επιχειρήσει και να τον πνίξουν!

Ακόμη ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοσχολικής βίας και συγκεκριμένα βασανισμού σημειώθηκε στην Σκύδρα της Πέλλας.

Σύμφωνα με το Mega, ένας 15χρονος «νταής» έσβησε στο μάγουλο ενός 14χρονου συμμαθητή του ένα τσιγάρο, με αποτέλεσμα το μικρό παιδί να υποστεί έγκαυμα.

Φωτογραφία με το έγκαυμα στο πρόσωπο του 14χρονου

«Για αν δω πολύ σε έκαψα; Καλά σε έκανα»

«Έρχεται και πατάει το τσιγάρο όλο στο μάγουλο εγώ εκείνη την στιγμή τα έχασα έπεσα κάτω από τον πόνο πήρα το 100. Και εκεί πέρα που ερχόντουσαν οι άλλοι να δουν αν είμαι καλά, αν ζαλίζομαι και θα λιποθυμήσω έρχεται αυτός και μου λέει για αν δω πολύ σε έκαψα; Μου λέει καλά σε έκανα», ανέφερε το παιδί για το περιστατικό.

egauma magoulo

Ωστόσο, όπως κατέθεσε στην αστυνομία το ίδιο το παιδί και η μητέρα του, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που του συνέβη κάτι τέτοιο. Το μαρτύριό του ξεκίνησε τα Χριστούγεννα. Η κακοποίηση από παρέα 5 συμμαθητών του ήταν συστηματική ακόμα και μέσα στο σχολείο. Μάλιστα, δεν δίστασαν ακόμα και να επιχειρήσουν να τον πνίξουν.

Οι «νταήδες» στην Πέλλα επιχείρησαν και να τον πνίξουν!

«Μου άρπαξε τη ζακέτα που την είχα περάσει εδώ δεν την φορούσα εκείνη τη στιγμή μου τη πέρασε στο λαιμό και άρχισε να με σφίγγει και εγώ προσπαθούσα να τη βγάλω δε τα κατάφερα και τον είδε ένας φίλος μου ένα πολύ καλός μου φίλος και πήγε τον έσπρωξε», είπε το παιδί στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων για το περιστατικό κατά το οποίο η παρέα των «νταήδων» επιχείρησε να τον πνίξει.

Η μητέρα του παιδιού καταγγέλλει ότι οι καθηγητές δεν έχουν κάνει το παραμικρό για να σταματήσει το bullying και ότι το κίνητρο των επιθέσεων είναι η καταγωγή της οικογένειας. «Του έλεγαν γύρνα στη πατρίδα σου θα σε σκοτώσουμε θα σε κάνουμε», σύμφωνα με την μητέρα του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ