Πόρος: Εντοπίστηκε σορός που εικάζεται πως είναι της 53χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη

Πόρος: Εντοπίστηκε σορός που εικάζεται πως είναι της 53χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη

Σορός που εντοπίστηκε στον Πόρο, λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη και δεν είχε διασταυρωθεί η ταυτότητά της, πλέον εικάζεται πως ανήκει σε εκείνη.

Πόρος: Αυτοχειρία δείχνει η πρώτη εικόνα

Τα κοσμήματα που υπάρχουν πάνω στη σορό της φέρεται να είναι τα ίδια με αυτά που φορούσε η 53χρονη που εξαφανίστηκε στα τέλη του καλοκαιριού από την Κυψέλη.

Να σημειωθεί πως οι Αρχές από την πρώτη εικόνα που έχουν από τη σορό δεν μιλούν για εγκληματική ενέργεια αλλά για αυτοχειρία. Ωστόσο έχουν προχωρήσε σε λήψη dna από τον πατέρα της Σταυρούλας για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για την 53χρονη γυναίκα ή για καμία άλλη.

Η σορός που βρέθηκε στον Πόρο δεν έχει ταυτοποιηθεί εδώ και 6 μήνες και την είχε εντοπίσει μια βάρκα στα ανοικτά του νησιού και είχε καλέσει τις Αρχές.

Η Σταυρούλα, σύμφωνα με μαρτυρία της συγκατοίκου της για το θρίλερ της εξαφάνισης, έφυγε από το σπίτι, το απόγευμα της Τετάρτης, 23 Αυγούστου του 2023 στην Κυψέλη, με σκοπό να πάει σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού.

Ένα ραντεβού που δεν επιβεβαιώθηκε, όμως, ποτέ και κανείς δεν γνώριζε το σημείο συνάντησης, παρά μόνο ότι θα πήγαινε στην πλατεία Κυψέλης. Η 53χρονη γυναίκα από τότε δεν επέστρεψε ποτέ και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ