Πυροβολισμοί στην Πανόρμου: Σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών ο 32χρονος τραυματίας

Πυροβολισμοί στην Πανόρμου: Σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών ο 32χρονος τραυματίας

Καρέ-καρέ όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας στην περιοχή στην Πανόρμου όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί το βράδυ της Κυριακής, ελέγχουν οι αστυνομικοί προκειμένου να βρουν στοιχεία για τους δράστες.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν ένας 32χρονος και μια 20χρονη.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής το Κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε για πυροβολισμούς έξω από το 16ο Λύκειο στην Πανόρμου. Αστυνομικοί που μετέβησαν άμεσα στο σημείο δεν εντόπισαν κανένα άτομο τραυματισμένο, ούτε κάλυκες από όπλο.
Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε από το Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός πως νοσηλεύονται δύο άτομα με τραύμα από όπλο. Πρόκειται για μια 20χρονη Ελληνίδα με τραύμα στον δεξιό μηρό και έναν 32χρονο υπήκοο Αλβανίας με τραύμα στον ώμο.

Σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών ο 32χρονος

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες από την Ασφάλεια για το περιστατικό και από τα έως τώρα στοιχεία προέκυψε ότι ο 32χρονος Αλβανός είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, είχε συλληφθεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης και έδινε το «παρών», ενώ η 20χρονη δεν συνδέεται μαζί του και φαίνεται πως περνούσε τυχαία από το σημείο. Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς, δεν γνωρίζεται με τον 32χρονο, ήταν διερχόμενη από το σημείο και, ειδικότερα, από ένα πάρκο στη συμβολή της Πανόρμου με την οδό Λαρίσης, όταν δέχτηκε βλήμα από εξοστρακισμό.

Πλέον οι αστυνομικοί ελέγχουν το υλικό από τις κάμερες της περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν τον ή τους δράστες, ενώ ελέγχουν και το παρελθόν του 32χρονου προκειμένου να διαπιστώσουν αν αυτός ήταν ο στόχος των δραστών.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο δράστης μετά τους πυροβολισμούς περισυνέλεξε τους κάλυκες και εξαφανίστηκε.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ