Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου - Τι υποστηρίζει ο σύντροφος της - Την υπόθεση ανέλαβε το Ανθρωποκτονιών

Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου - Τι υποστηρίζει ο σύντροφος της - Την υπόθεση ανέλαβε το Ανθρωποκτονιών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα παραμένει αγνοούμενη και το τμήμα Ανθρωποκτονιών καλείται να βρει απαντήσεις σε μια σειρά από ερωτήματα.

Την ώρα που η εξαφάνιση της 41χρονης στη Θεσσαλονίκη παραμένει άλυτος γρίφος για τις Αρχές, το Ανθρωποκτονιών καλείται να τρέξει τις διαδικασίες, να αξιολογήσει μια σειρά από στοιχεία και να φτάσει στην άκρη του νήματος. Η γυναίκα, έγκυος στον τρίτο της μήνα παραμένει αγνοούμενη από την Πρωτοχρονιά. Παρά τις προσπάθειες, δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος ζωής. Με τους δικούς της ανθρώπους να εκφράζουν φόβους πως κάτι κακό μπορεί να της έχει συμβεί. Σε αυτό το πλαίσιο ζητούν να μπουν στο μικροσκόπιο τα δύο μηνύματα που φέρεται να έστειλε για να διαπιστωθεί αν αποστολέας ήταν πράγματι εκείνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha την έρευνα για τον εντοπισμό της γυναίκας έχουν αναλάβει αστυνομικοί από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ένα από τα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι αν τα δύο μηνύματα που φέρεται να έστειλε η Γεωργία πριν να εξαφανιστεί, στον σύντροφό της το ένα και στη μητέρα της το άλλο, έχουν όντως σταλεί από εκείνη.

Στο ένα από τα μηνύματα – προς τον σύντροφό της – η γυναίκα, η οποία είναι έγκυος τριών μηνών, εμφανίζεται απολογητική προς τον σύντροφό της επειδή του πήρε 5.000 ευρώ. Όπως, όμως, λένε συγγενείς της τόσο το ύφος όσο και η σύνταξη δεν θυμίζουν την Γεωργία ενώ προσθέτουν ότι η 41χρονη δεν θα έπαιρνε ποτέ τα χρήματα αυτά.

Τι υποστηρίζει για την εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, ο σύντροφος της

Ο σύντροφος της 41χρονης υποστήριξε στο Live News ότι τίποτα δεν προμήνυε όσα θα γίνονταν. Η σχέση τους ήταν ανέμελη όπως λέει. «Μου έστειλε μήνυμα και χάνονται τα ίχνη της. Το κινητό της κλειστό και παίρνω από τη μαμά της. Είχε πει στη μαμά της διαφορετικά πράγματα απ’ ότι σε μένα», είπε ο σύντροφός της. Το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, θα ξαπλώσουν μαζί. Το πρωί δεν θα τη βρει δίπλα του.

«Να ξέρεις πως ξέρω ότι δεν δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου κάτι: σου πήρα τα λεφτά από το συρτάρι. Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι αλλά είναι ανάγκη… Θα σου πω από κοντά. Μην μου θυμώσεις σε παρακαλώ», είναι το μήνυμα που του έστειλε, όπως απάντησε ο ίδιος. Η απάντηση του γεμάτη αγωνία, όπως θα πει: «Καταρχάς γιατί δεν με ξύπνησες; Δεύτερον τόσα λεφτά εσύ τι τα θες;».

Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της. Οι Αρχές ψάχνουν την άκρη στο νήμα της υπόθεσης της εξαφάνισής της. «Ασφαλώς μου πήραν το κινητό μου. Μέσα στο κινητό μου υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να ερευνηθούν περαιτέρω», είπε ο σύντροφός της.
«Η Γεωργία εκείνη την ημέρα έπιανε 2.30 η ώρα δουλειά. Στις 2 συναδέλφους της που ήταν εδώ πέρα, ρώτησε αν ήρθε η Γεωργία και νομίζω ήρθε, κατά τις 2 η ώρα πρέπει να ήρθε εδώ πέρα. Αυτό γιατί η Γεωργία ήταν πολύ τυπική», ανέφερε ο εργοδότης της 41χρονης, κάνοντας λόγο για μια τυπική συμπεριφορά στη δουλειά της.

«Η σχέση μας ήταν πολύ καλή εννοείται. Σαν ζευγάρι είχαμε τις προστριβές μας. Θα κάνω τα πάντα για να την βρω, θα βάλω και ιδιωτικό ερευνητή. Την έχω ψάξει παντού και έχω ρωτήσει και τις φίλες της», ανέφερε ο σύντροφος της, ζητώντας της να γυρίσει πίσω.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ