Σάμος: Σήμερα στον εισαγγελέα η 49χρονη που δολοφόνησε τον πατέρα της - Νόμιζε ότι τη δηλητηριάζει

Σάμος: Σήμερα στον εισαγγελέα η 49χρονη που δολοφόνησε τον πατέρα της - Νόμιζε ότι τη δηλητηριάζει

Σοκάρει η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Σάμο το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου με μια 49χρονη να δολοφονεί τον 70χρονο πατέρα της. Η 49χρονη χτύπησε και σκότωσε τον πατέρα της με έναν κάβουρα.

«Ελάτε έχω σκοτώσει τον πατέρα μου», είπε τηλεφωνώντας στην αστυνομία λίγο πριν τις 08:30 το πρωί. Περιπολικά έσπευσαν στο σπίτι στην οδό 25ης Μαρτίου και εντόπισαν τον άτυχο άντρα αιμόφυρτο στο κρεβάτι με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.

«Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα», ήταν τα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς της ασφάλειας μετά τη σύλληψή της.

Σάμος: «Τον είχε ξαναχτυπήσει τα Χριστούγεννα»

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 70χρονος ζούσε μόνιμα στη Σάμο και ήταν ένας άνθρωπος που βοηθούσε πολύ, ενώ η 49χρονη μένει στην Αθήνα και είχε μεταβεί στο νησί για τις ημέρες του Πάσχα.

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε τις επόμενες ώρες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ακούστηκε κάτι από το σπίτι.

Οι γείτονες ανέφεραν ότι πατέρας και κόρη είχαν διαταραγμένη σχέση, ενώ συγγενείς υποστηρίζουν ότι τον είχε χτυπήσει ξανά στο παρελθόν. «Τον είχε ξαναχτυπήσει τον πατέρα της τα Χριστούγεννα. Το κορίτσι αυτό είναι πολύ άρρωστο, έχει ένας είδος σχιζοφρένειας, τώρα χρόνια και δεν έπαιρνε τα φάρμακά της», είπε στο Star συγγενής θύματος.

Η δράστις σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star τα τελευταία 15 χρόνια, από τότε που είχε χωρίσει, έμενε το περισσότερο διάστημα με τον πατέρα της στη Σάμο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας προσπαθούσε να δώσει τα φάρμακα στην 49χρονη βάζοντάς τα στο φαγητό, ενώ εκείνη πίστευε ότι ήθελε να την δηλητηριάσει και σύμφωνα με τις Αρχές αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που τσακωνόταν μαζί του.

Σήμερα στον εισαγγελέα - Σε κατάσταση σοκ ο γιος της 49χρονης

Η 49χρονη σήμερα το πρωί (05/05/2024) θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ενώ σύμφωνα με το Star τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την πράξη της, μάλιστα λύγισε κάποιες στιγμές και ζητά να μιλήσει με τον γιό της στο τηλέφωνο.

Οι γείτονες στη Σάμο μιλούν για έναν φιλήσυχο άνθρωπο, καπετάνιο στο επάγγελμα ο οποίος είχε ξεμπαρκάρει πολλά χρόνια και ήθελε να περάσει μια ήρεμη ζωή στο νησί του.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο εγγονός του και γιος της 49χρονης. Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις στο Facebook και συγκεκριμένα στις 24 Απριλίου είχε ανεβάσει φωτογραφία που απεικονίζει τον θάνατο, ανθρώπους να στέκονται στην ουρά και στο βάθος να πετούν στον ουρανό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|05|24 10:52

Νέα Ford Mustang ... American History [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ