Σοκ από την επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη - Μυστηριώδη μαυροφορεμένη γυναίκα κατέγραψαν οι κάμερες

Σοκ από την επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη - Μυστηριώδη μαυροφορεμένη γυναίκα κατέγραψαν οι κάμερες

Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε μια 34χρονη στην Καλλιθέα, η οποία όπως αναφέρουν πληροφορίες έχασε το ένα της μάτι. Η επίθεση που δέχτηκε η νεαρή γυναίκα έχει προκαλέσει σοκ σε όλους, με την υπόθεση να ερευνάται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, οι οποίο εξετάζουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στην περιοχή.

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 09:30 το πρωί σε κτίριο στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα. Εκεί όπου εργάζεται η άτυχη 34χρονη.

 Τα πρώτα στοιχεία και οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων δείχνουν πως πίσω από την επίθεση κρύβεται μια άλλη γυναίκα, η οποία πλησίασε την 34χρονη φορώντας μάσκα, της πέταξε το βιτριόλι στο πρόσωπο και στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή.

Όπως αναφέρουν μάλιστα οι αυτόπτες μάρτυρες, η μαυροφορεμένη δράστης περίμενε στην είσοδο του κτιρίου ασφαλιστικής εταιρείας -όπου εργάζεται η 34χρονη- έξω από το ασανσέρ.

  Το θύμα, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει, άρχισε να ουρλιάζει, ζητώντας για βοήθεια. Στο σημείο έφτασε περιπολικό της Αστυνομίας και ασθενοφόρο που μετέφερε την άτυχη γυναίκα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Φάληρο, όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα έχασε το ένα της μάτι.

 Το κίνητρο της επίθεσης

«Η γυναίκα ήταν σε κατάσταση πανικού. Εκλέγεται και φώναζε, ήταν πολύ ταραγμένη», σημείωσε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας σε δημοσιογράφους, υπογραμμίζοντας την ίδια ώρα ότι τα ρούχα που φορούσε μετά την επίθεση ξεκίνησαν να λιώνουν και να κολλούν πάνω της.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, το κίνητρο της επίθεσης φαίνεται να είναι ερωτική αντιζηλία, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ