Σπαραγμός στην κηδεία του 15χρονου στην Αλεξανδρούπολη που έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας

Σπαραγμός στην κηδεία του 15χρονου στην Αλεξανδρούπολη που έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κηδεία του 15χρονου από την Αλεξανδρούπολη, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες, πέφτοντας από τον φωταγωγό της πολυκατοικίας όπου διέμενε με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το thesstoday, συντετριμμένοι οι γονείς του λύγισαν κατά την εφόδιο ακολουθία, με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμο να λέει χαρακτηριστικά ότι «είναι μια δύσκολη για εμάς στιγμή» αφουγκραζόμενος την οδύνη των συγγενών, καθώς ο παππούς του 15χρονου, είναι ιερέας.

«Ήταν καλό παιδί, όλοι τον αγαπούσαν» φώναξαν οι συγγενείς του, με τους καθηγητές και τους συμμαθητές του να τον συνοδεύουν και εκείνοι στην τελευταία του κατοικία.

Πώς έγινε η τραγωδία στην ταράτσα 5ώροφης πολυκατοικίας στην Αλεξανδρούπολη

Η ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 15χρονος μαζί με τον πατέρα του ανέβηκαν στην ταράτσα της 5ώροφοης πολυκατοικίας όπου διαμένουν, προκειμένου να επισκευάσουν την κεραία. Κάποια στιγμή, ο έφηβος επιχείρησε να βγάλει μια φωτογραφία και πάτησε πάνω στο τζάμι του φωταγωγού, το οποίο έσπασε και βρέθηκε στο κενό.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ΕΚΑΒ προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν, ωστόσο ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του. Να σημειωθεί πως την Παρασκευή είχε τα γενέθλιά του.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ