Στάση εργασίας 11:00-16:00 σε λεωφορεία και τρόλεϊ - Ποια δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν

Στάση εργασίας 11:00-16:00 σε λεωφορεία και τρόλεϊ - Ποια δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ θα παραμείνει για πέντε ώρες σήμερα, Δευτέρα (3/4) η Αθήνα λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα η στάση εργασίας θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 το απόγευμα με τους εργαζομένους να ζητά περισσότερους ελέγχους και μέτρα ασφαλείας μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Παρά τη στάση εργασίας τα δρομολόγια στις γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ αναμένεται να πραγματοποιηθούν κανονικά.

Δείτε ΕΔΩ ποια δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας

Όπως ανακοίνωσε το Σωματείο Τεχνικών και Εργαζομένων ΟΑΣΑ - ΟΣΥ θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ στην οποία θα συμμετέχει και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

«Μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που θρηνήσαμε αθώα θύματα, είναι επιβεβλημένο έστω και τώρα να διασφαλίσουμε στο επιβατικό κοινό και στους συναδέλφους μας ασφαλείς δημόσιες μαζικές μεταφορές μέσω ανανέωσης του στόλου μας και υλοποίηση της ΕΣΣΕ» αναφέρεται στην ανακοίνωση των εργαζομένων στα λεωφορεία για τη σημερινή στάση εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την εφαρμογή της τηλεματικής καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ