Στέφανος Χίος: Οι Αρχές αναζητούν τον «σχιστομάτη» δράστη -Σοκάρει το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης

Στέφανος Χίος: Οι Αρχές αναζητούν τον «σχιστομάτη» δράστη -Σοκάρει το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης

Να ενώσουν τα κομμάτια που παζλ που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης απόπειρας δολοφονίας κατά του δημοσιογράφου, Στέφανου Χίου έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια επιχειρούν τα τελευταία 24ωρα οι Αρχές.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στην πρώτη του κατάθεση ο Στέφανος Χίος στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές για την αποκαλυπτική του δημοσιογραφία και τα ρεπορτάζ που δημοσιεύονταν στην εφημερίδα του, απειλές οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν καταγεγραμμένες σε ηχογραφημένες συνομιλίες.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος που τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/7) δέχθηκε δύο σφαίρες έξω από το σπίτι του, τελευταία λάμβανε και ο ίδιος μέτρα, αφού νοίκιαζε διαφορετικά οχήματα προκειμένου να μην μετακινείται με το ίδιο όχημα.

Πλέον στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται (4 βίντεο και 30 εικόνες) που είχε στη διάθεσή του ο ιστότοπος του Στέφανου Χίου που σχετίζονται την δολοφονική επίθεση σε βάρος του δημοσιογράφο. Σύμφωνα με την κατάθεση του Στέφανου Χίου ο δράστης της επίθεσης ήταν χαμηλού αναστήματος και με σχιστά μάτια.

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Χίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ σε δωμάτιο της θωρακοχειρουργικής κλινικής.

Βίντεο: Καρέ καρέ η στιγμή της δολοφονικής επίθεσης στον Στέφανο Χίο 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ