Στέφανος Χίος: Πώς περιέγραψε τον δράστη της επίθεσης εναντίον του - Πού εστιάζουν οι έρευνες

Στέφανος Χίος: Πώς περιέγραψε τον δράστη της επίθεσης εναντίον του - Πού εστιάζουν οι έρευνες

Στην περιγραφή του ατόμου που συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση εναντίον προχώρησε χθες ο δημοσιογράφος και εκδότης Στέφανος Χίος στην κατάθεση που έδωσε σε αστυνομικούς, από το ΚΑΤ όπου παραμένει νοσηλευόμενος και εκτός κινδύνου.

«Ο δράστης που με πυροβόλησε φορούσε κουκούλα, ενώ τα μάτια του είχαν σχιστοειδές σχήμα», είπε ο δημοσιογράφος, ενώ όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας που εκδίδει, το άτομο που εξαπέλυσε την επίθεση εναντίον του ήταν χαμηλού αναστήματος.

Ο Στέφανος Χίος υποστήριξε επίσης ότι το δεχόταν απειλές. «Το τελευταίο διάστημα δεχόμουν απειλές και πιστεύω ότι έχει σχέση με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της εφημερίδας μας», είπε στους αστυνομικούς ο δημοσιογράφος, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι έπαιρνε μέτρα ασφαλείας νοικιάζοντας συνεχώς καινούργια αυτοκίνητα, ώστε να μην κινείται με το ίδιο.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης περιέγραψε και τη στιγμή της επίθεσης, όπως και την αντίδρασή του, αναφέροντας ότι μόλις άρχισε να δέχεται πυροβολισμούς άνοιξε με δύναμη την πόρτα του αυτοκινήτου του, η οποία χτύπησε τον δράστη στο χέρι που κρατούσε το όπλο. Σημειώνεται ότι η αστυνομία έχει συγκεντρώσει και επεξεργάζεται βιντεοληπτικό υλικό τόσο από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σπίτι του Στέφανου Χίου όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας του Στέφανου Χίου οι αστυνομικοί δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην καταγραφή της κάμερας που υπάρχει στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του δημοσιογράφου, ενώ πολύτιμη βοήθεια μπορούν να προσφέρουν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του δημοσιογράφου τις τελευταίες ημέρες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ