Στο «τραπέζι» γενικό lockdown – Καθοριστικές οι επόμενες ώρες για τις αποφάσεις

Στο «τραπέζι» γενικό lockdown – Καθοριστικές οι επόμενες ώρες για τις αποφάσεις

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας ως έκτακτο μέτρο για τον περιορισμό της εξάπλωσης του φονικού κορωνοϊού, καθώς αρκετοί πολίτες εξακολουθούν να μην αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης και συνεχίζουν να κυκλοφορούν χωρίς σοβαρό λόγο ή να φεύγουν για τα χωριά και τα εξοχικά τους.

Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρει πως ακόμη και το γενικό lockdown βρίσκεται στο τραπέζι. Μάλιστα αποκαλύπτει πως ήδη στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων συμμετέχουν σε συσκέψεις προετοιμασίας σχεδίων που εμπλέκουν επικουρικά τον στρατό.

Τις τελικές αποφάσεις θα καθορίσει η συμπεριφορά των πολιτών καθώς βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή της εξάπλωσης της νόσου με αύξηση των κρουσμάτων και 10 άτομα νεκρά από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα. Δραματική ήταν η έκκληση που απηύθυναν το Σάββατο προς τους πολίτες ο κ. Χαρδαλιάς αλλά και ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος επεσήμανε εμφανώς συγκινημένος τον κίνδυνο για τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS